Busreis Slovenië - Zorgeloos reizen met de touringcar

Van de historische hoofdstad Ljubljana tot het wonderschone Meer van Bled

Tijdens een busreis Slovenië heeft dit Midden-Europese land heel wat voor u in petto! Struin over het Titoplein van Koper waar het Pretoriaans Paleis en de Kathedraal van de Maria ophemeling echte blikvangers zijn. En kijk net als het Kasteel van Ljubljana trots uit over de stad vanaf de burchtheuvel. Bezoek tijdens een singlereis Slovenië de magische grottenwereld van Postojna en vaar per 'pletna' boot over het Meer van Bled.

Sloveense charme in Koper en Ljubljana

Omringd door landen als Kroatië, Oostenrijk en Italië, heeft Slovenië indrukwekkende buren. Maar het gras is daar niet altijd groener, want het natuurrijke Midden-Europese land heeft zelf veel te bieden! Laat u tijdens een busreis Slovenië meenemen naar het zuiden waar Koper ligt. Deze sfeervolle vissersplaats aan de Adriatische Kust doet Italiaans aan met zijn smalle straten en kleurrijke huizen. Een van de mooiste plekken van het historische centrum is het Titoplein. Hier steekt de wachttoren van de Kathedraal van de Maria Ophemeling hoog boven zijn omgeving uit. Ook vindt u hier het Pretoriaans Paleis. Zijn Venetiaans gotische architectuur maakt het gebouw een echte blikvanger! Tijdens een busreis Slovenië (inclusief hotels) zult u zien dat Ljubljana niet onderdoet voor Koper. Deze authentieke barokstad heeft als absoluut hoogtepunt het Kasteel van Ljubljana. Gelegen op de burchtheuvel, kijkt dit 15e-eeuwse kasteel trots uit over de stad.

Met de bus door natuurrijk Slovenië

Naast culturele bezienswaardigheden beschikt Slovenië ook over prachtige natuur. Van de kust in het zuiden tot aan de Alpen in het noorden, tijdens een busreis Slovenië kunt u zich vergapen aan het Sloveense landschap. De luxe touringcar van Kras maakt een stop bij een van de grootste grottenstelsels ter wereld: de grotten van Postojna. Een treintje neemt u diep de grotten in waar de natuur magische vormen aanneemt. Laat u verbazen door de 'spaghetti hal' waar de druipstenen in slierten van het plafond hangen. Een ander wonder van het Sloveense landschap is het Meer van Bled. Vaar tijdens een busreis Slovenië per traditionele 'pletna' gondel over zijn donkere dieptes en bewonder de torenhoge bergen die het meer omsluiten. U wordt afgezet op het fotogenieke eilandje waar u samen met de gotische Maria Hemelvaartskerk het middelpunt van het meer bent.

4 Busreizen naar Slovenië gevonden
Slovenië
v
Busreis
v
Alle filters verwijderen
Verfijn uw keuze)
Continent
Europa(4)
Soort vakantie
xBusreisv
Soort Busreis
Busrondreis(2)
Excursiereis(2)
Singlereis(1)
Vertrekperiode
April 2019(1)
Mei 2019(4)
Juni 2019(1)
Juli 2019(1)
Augustus 2019(1)
September 2019(4)
Reisduur
10-14 dagen(3)
15-22 dagen(1)
Klantbeoordeling
8 en hoger(1)
7 en hoger(2)
6 en hoger(2)
Geen beoordeling(2)
Doelgroep
Singles: alle leeftijden(1)
Sorteer op

Een moment geduld a.u.b.

8,0
Beoordeling Busreizen Slovenië door reizigers van Kras
Gebaseerd op 154 reviews