Busreis Slovenië - goed verzorgd en gezellig

Busreizen Slovenië boekt u bij Kras! Laat u verrassen door dit nog relatief onontdekte land met prachtige wouden en rustige dorpjes. Boek uw busreis naar Slovenië online: gemakkelijk, snel en veilig! Alles wordt voor u geregeld van een comfortabele busreis tot prima hotels en indrukwekkende excursies.

Busreizen Slovenië, onontdekt en puur
Slovenië is een goedkoop, rustig Oost-Europees land met prachtige wouden en rustieke dorpjes. Het grenst in het noorden aan Oostenrijk, in het oosten aan Hongarije, in het westen aan Italië en in het zuiden en zuidoosten aan Kroatië. Ten zuidwesten van Slovenië ligt het Kroatische schiereiland Istrië dat vrijwel geheel omgeven wordt door de Adriatische Zee.

Vragen over de busreizen Slovenië
Heeft u vragen over de busreizen Slovenië kijk dan eens bij de veelgestelde vragen. Staat het antwoord er niet bij neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Complete aanbod busreizen
Benieuwd naar onze nieuwste aanbiedingen, busvakanties met gegarandeerde vertrekken of gemakkelijk zoeken naar uw favoriete busvakantiebestemming? Op ons tabblad 'Busreizen' vindt u het allemaal!

3 Busreizen naar Slovenië gevonden
Slovenië
v
Busreis
v
Alle filters verwijderen
Verfijn uw keuze)
Sorteer op
n

Een moment geduld a.u.b.

8,1
Beoordeling Busreizen Slovenië door reizigers van Kras
Gebaseerd op 70 reviews