Cruises met AIDA Cruises

Een avontuurlijke cruisevakantie voor actieve reizigers

Sportievelingen en avonturiers lijken tijdens een cruise van de Duitse rederij AIDA compleet in hun element te zijn. Dankzij de vele sportieve excursies die worden aangeboden, ontdekt u bezienswaardigheden op bestemmingen als Barcelona, Dubai of het Caribisch gebied namelijk op een unieke manier. Bovendien kennen de luxe schepen een semi-All Inclusive concept waarbij gezond voedsel en een informele sfeer de leidraad vormen.

Cruise voor sportievelingen en avonturiers

Een cruisemaatschappij voor échte sportievelingen en avonturiers! Zo kan de Duitse rederij AIDA waarschijnlijk het beste worden omschreven. Deze cruisemaatschappij verzorgt namelijk al ruim 20 jaar talloze cruises die uitermate geschikt zijn voor actieve vakantiegangers die de wereld willen ontdekken. Dankzij het unieke aanbod van AIDA op het gebied van sportieve excursies bepaalt u zelf op welke manieren u de vakantiebestemmingen gaat verkennen. Race bijvoorbeeld door grillige heuvelgebieden tijdens een van de spectaculaire mountainbike ritten. Ontdek de magische onderwaterwereld van tropische gebieden gedurende een duikexcursie of probeer een ‘hole-in-one’ te slaan op één van de buitenlandse golfbanen. Op welke avontuurlijke manier ontdekt u straks samen met Kras de wereld?


Een vakantie voor het hele gezin

Voedzaam en gezond voedsel is natuurlijk van groot belang tijdens al deze sportieve activiteiten. Daarom wordt tijdens een cruise van rederij AIDA gebruik gemaakt van een uniek semi-All Inclusive concept waarbij gezonde gastronomische hoogtepunten de leidraad vormen. Schep gerust uw bord vol met ‘powerfood’ langs het lopende buffet, of smul van lightproducten in een van de specialiteitenrestaurants. U bepaalt zelf wanneer en wat u eet! Bovendien zijn de cruises van AIDA geschikt voor alle leeftijdsgroepen. De kleintjes kunnen worden vermaakt door de AIDA Kids Club met het ‘schat zoeken’, terwijl jongeren een spectaculaire show bewonderen in het Theatrium of feesten in de disco. Volwassenen kunnen genieten van een verfrissend biertje tijdens een excursie door het Duitse ‘Brauhaus’ dat aanwezig is op de moderne schepen van AIDA.

Verborgen parels of Europese wereldsteden?

Ieder schip van de rederij AIDA heeft een kleurrijk en modern uiterlijk waarbij aan boord een casual sfeer heerst. Wat te denken van het splinternieuwe 4 sterren cruiseschip AIDAprima waar het mogelijk is om met badkleding neer te ploffen op het indoor strand. Of kies voor een ontspannen cruise met de luxe AIDAbella, het sfeervolle ‘clubschip’ waar de informele setting voor een rustgevende ambiance zorgt. Deze schepen vertrekken regelmatig vanuit Nederland richting zonovergoten bestemmingen, terwijl in sommige gevallen eerst een vlucht nodig is richting een buitenlandse haven. Zo kunt u eenvoudig fascinerende Europese steden en gebieden ontdekken zoals Rome, Barcelona en de Canarische Eilanden. Maar zijn droombestemmingen als Dubai, het Caribisch gebied of de Dominicaanse Republiek ook goed te bereiken.

5 Cruises van AIDA Cruises gevonden
Cruise
v
AIDA Cruises
v
Alle filters verwijderen
Verfijn uw keuze)
Sorteer op
n

Een moment geduld a.u.b.

Kortingsdagen
Cruise Metropolen van West-Europa
Cruise Metropolen van West-Europa
per AIDAperla
  • Cruise-only
  • Vertrek en aankomst Rotterdam
  • Per gloednieuw AIDAperla o.b.v. semi All Inclusive
  • 8 dagen
Kortingsdagen
i
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum 14-06-2018
Reisduur 8 dagen
Aantal personen 2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten € 25,00 per boeking
Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
vanaf599
L