UEFA EURO 2012™ voetbalreizen van Kras

Het Europees kampioenschap voetbal 2012 vindt van 8 juni tot en met 1 juli 2012 plaats in Polen en de Oekraïne. Als onderdeel van TUI Travel is Kras door de UEFA aangewezen als Licensed Tour Operator voor het UEFA EURO 2012™ in Polen en de Oekraïne. Dit betekent dat Kras rechtstreeks toegang heeft tot kaarten voor de wedstrijden van het Nederlands Elftal.

Extra wedstrijdkaarten!
Voor de wedstrijden tegen Denemarken en Portugal heeft Kras extra wedstrijdkaarten gekregen van UEFA. Deze wedstrijdkaarten kunt u in combinatie met een reisarrangement bij Kras boeken. Voor alle boekingen vanaf 28 maart geldt dat u uw wedstrijdkaart(en) rechtstreeks aan Kras betaalt. Deze extra kaarten zijn te boeken zolang de voorraad strekt. Hieronder vindt u het aanbod voetbalreizen naar Kharkiv (Oekraïne) van Kras. Al onze UEFA EURO 2012™ arrangementen hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Schrijf u in voor onze UEFA EURO 2012 nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze UEFA EURO 2012™ arrangementen.

UITVERKOCHT - 2-daagse vliegreis naar Nederland - Denemarken VANAF EUR 1149,00

v
oranje ek 2012 uefa
oranje ek 2012 uefa

Op zaterdag 9 juni speelt Nederland de eerste groepswedstrijd op UEFA EURO 2012™ tegen Denemarken. Kras biedt u een 2-daagse vliegreis aan naar deze wedstrijd. Omdat Kras Licensed Tour Operator is voor UEFA EURO 2012™ kunt u dit arrangement boeken met en zonder wedstrijdkaarten.

UITVERKOCHT - 2-daagse vliegreis Nederland - Duitsland vertrek 12 juni V.A. EUR 1249,00

v

De laatste plaatsen! Op woensdag 13 juni speelt Nederland de tweede groepswedstrijd op UEFA EURO 2012™ tegen Duitsland. Kras biedt u een 2-daagse vliegreis aan naar deze wedstrijd met vertrek op dinsdag 12 juni . De terugreis is meteen na de wedstrijd op 13 juni. Voor dit arrangement zijn geen wedstrijdkaarten meer beschikbaar.

UITVERKOCHT - 1-daagse vliegreis naar Portugal - Nederland VANAF EUR 749,00

v

Voor de wedstrijd Portugal - Nederland op 17 juni kunt u ook een 1-daagse vliegreis boeken. U vliegt dan op de dag van de wedstrijd 's ochtends rechtstreeks van Amsterdam naar Charkov. Na de wedstrijd Portugal - Nederland brengt de bus u weer naar de luchthaven voor de retourvlucht naar Amsterdam. Dit arrangement is te boeken met en zonder wedstrijdkaarten.

Bekijk meer informatie over bovenstaande arrangementen:
Nederland - Denemarken
Nederland - Duitsland
Portugal - Nederland