Overwintervakanties 2016-2017

Nederland heeft mooie winters, maar soms kunt u de kou, regen en de temperatuur wel even missen. Dan heeft Kras voor u een prachtig aanbod: overwinteren in een zonnig oord!

Overwinteren met Kras
Met overwinteren brengt u de winter door in een streek of land waar de temperatuur en klimaat aangenaam zijn. U kunt kiezen voor een land waar de winters aangenaam mild zijn, op het noordelijk halfrond. Of u kiest radicaal voor de zomer, voor overwinteren vlakbij de evenaar.

Overwinteren in een mild klimaat
Voor die eerste komt bijvoorbeeld Portugal in aanmerking. Portugal beschikt op het vaste land over de Algarve, een prachtige Zuid-Portugese streek met mooie stranden. Hier vindt u Albufeira en Monte Gordo, gezellige toeristenplaatsen waar ook in de winter genoeg te beleven is. Mooie plaatsjes met typische Portugese straatjes, pleintjes, terrassen en restaurants.
Ook zeer aangenaam is het Spaanse Gran Canaria. Dit is één van de grootste Canarische Eilanden en biedt veel variatie. Ook in de winter kunt u hier van het strand genieten en mooie wandelingen op het eiland maken.

Overwinteren nabij de evenaar
Dan verplaatsten we ons naar de evenaar, waar het tropisch klimaat het hele jaar heerst. Allereerst net ten zuiden van de evenaar: overwinteren op Bali in Indonesië. Naast de overvloed aan natuur en cultuur, zijn op Bali de prachtige stranden waar u uw rust kunt zoeken. U vindt met name in het zuiden van Bali de klassieke tropische paradijzen met de witte zandstranden en palmbomen tegen een staalblauwe hemel.

In het Afrikaanse Gambia is de temperatuur aan de kust het gehele jaar door gematigd tropisch. U vindt hier mooie witte zandstranden en het tropisch oerwoud waar u het wildleven kunt bekijken. Gambia staat bekend om zijn enorme vogelpopulatie, waarvan veel vogels alleen hier voorkomen. U kunt geweldig overwinteren in een altijd zomers Gambia.

Curaçao ligt slecht twaalf graden boven de evenaar en is daarom geknipt voor een vakantie in de winter. Tijdens een overwintering kunt hier genieten van de witte zandstranden, de tropische planten en de mooie baaien van het eiland. De hoofdstad Willemstad is ook in de winter levendig en hier vindt u mooie restanten van de Nederlandse koloniale tijd, onder andere de kleurrijke gebouwen aan de haven.
Meer informatie?
De mogelijkheden om te overwinteren zijn legio. Als u nog vragen over het aanbod van Kras heeft, dan staat wellicht het antwoord bij de veel gestelde vragen. Uiteraard kunt u voor uw vragen ook contact opnemen met onze medewerkers. Zij staan u graag te woord.

Andere mogelijkheden in het Kras-programma
Als u andere mogelijkheden voor vakantie in de winter wilt bekijken, bezoek dan de winterzon-vakanties voor kortere reizen of als u toch de kou in wilt: de wintersport-vakanties.

26 vakanties gevonden
Verfijn uw keuze)
Sorteer op
n

Een moment geduld a.u.b.