Rondreis Armenië - Ontdek het gastvrije Armenië

Het onontdekte Armenië staat bol van de verrassingen

Ingeklemd tussen het Kaukasusgebergte en Turkije ligt Armenië. Een klein land met grootse landschappen en een rijke cultuur. Laat u tijdens rondreis Armenië meevoeren naar de oudste christelijk natie van de wereld. Bezoek eeuwenoude kloosters in onontdekte steden en voel de 3.000-jarige geschiedenis van de hoofdstad Jerevan. Een rondreis Armenië met Kras is een onvergetelijke reis door de geschiedenis!

Reis door de historie van Armenië

Op de grens van Europa en Azië ligt Armenië. Een land vol met groene hoogvlaktes, ruige kloven en uitgedoofde vulkanen. Gelegen aan de voet van de heilige berg Ararat, is het de oudste christelijke staat van de wereld. Tijdens een rondreis Armenië neemt Kras u mee naar de mooiste vroegchristelijke kloosters, op de meest afgelegen plekken. Een prachtig voorbeeld hiervan is het Akthalaka-klooster. Dit meer dan 1.000 jaar oude complex met kleurrijke fresco's is omgeven door groen weides en bergen. En wat dacht u van het Noravank-klooster? Dit 13e-eeuwse complex ligt op een plateau omgeven door rode rotsen. Aan een rondreis Armenië mag een bezoek aan de meest gefotografeerde pelgrimsplaats van Armenië niet ontbreken! Het kloostercomplex Khor Virap is dé plek waar St. Gregorius de Verlichter de koning tot het christendom bekeerde. Dus houd uw camera gereed en pak de Ararat-berg op de achtergrond gelijk mee!

Oud en nieuw in Jerevan

Geen enkel gebouw overtreft echter de leeftijd van het religieuze centrum Echmiadzin. De fundamenten van de 'moeder-kathedraal' in de hoofstad Jerevan stammen uit de 3e eeuw. Wanneer u hier op excursie gaat tijdens een rondreis Armenië, voelt u haast de leeftijd van dit bouwwerk. Jerevan zelf ademt ook geschiedenis. Tijdens een groepsrondreis Armenië verblijft u in het centrum van deze eeuwenoude stad die bijna de 3.000 jaar aantikt. Vanuit het comfortabele hotel van Kras is het een kleine 10 minuten naar het Plein van de Republiek, dé ontmoetingsplaats in Jerevan. Zeker in de zomer verzamelen veel mensen rondom de fontein in het midden van het plein. Met een bezoek aan het Vrijheidsplein zult u merken dat Jerevan een fascinerende mix tussen oud en nieuw is. Rondom het plein liggen parken met hippe cafés. Een heerlijk glas Armeense wijn is zeker een aanrader tijdens een rondreis Armenië. Bekijk dus snel de voordelige rondreizen van Kras en beleef een uniek avontuur!

2 Rondreizen naar Armenië gevonden
Armenië
v
Rondreis
v
Alle filters verwijderen
Verfijn uw keuze)
Continent
Azie(2)
Land
xArmeniëv
SAlle landen
Plaats
Soort vakantie
xRondreisv
Soort Rondreis
Groepsreis(2)
Singlereis(1)
Vervoersoort
Bus(2)
Inclusief vlucht(2)
Vertrekperiode
Mei 2019(2)
Juni 2019(1)
Juli 2019(1)
Augustus 2019(1)
September 2019(2)
Oktober 2019(1)
Reisduur
10-14 dagen(2)
Klantbeoordeling
8 en hoger(1)
7 en hoger(1)
6 en hoger(1)
Geen beoordeling(1)
Doelgroep
Singles: alle leeftijden(1)
Budget p.p.
Vanaf € 1000(2)
Sorteer op

Een moment geduld a.u.b.

Extra korting
Single Reis Georgië en Armenië
Single Reis Georgië en Armenië
  • 1-persoonskamer inclusief!
  • Lokale wijnen proeven
  • Culturele & historische verrassing
  • 11 dagen
Extra korting
i
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum 22-05-2019
Reisduur 11 dagen
Aantal personen 2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten € 10,00 per boeking
Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
vanaf1479
IG
8,2
Beoordeling Rondreizen Armenië door reizigers van Kras
Gebaseerd op 93 reviews