Rondreis Georgië - Een culturele én historische reis

Onvergetelijke ontdekkingsreis door het onontdekte Georgië

Reis naar het land van 'wijn en honing': Georgië. Een land waar groene dalen en hoge bergtoppen bezaaid zijn met geïsoleerde dorpen en eeuwenoude kerken. Laat u tijdens een rondreis Georgië verbazen door de stenen architectuur van de rotsstad Uplistsikhe. Bezoek ook de hoofdstad Tbilisi waar blinkende wolkenkrabbers naast middeleeuwse kerken staan. En proost met traditionele Georgische wijn op een rondreis Georgië met Kras!

Verlaten rotstad in Georgië

Aan de rand van Europa, midden in het Kaukasusgebergte, ligt het land van 'wijn en honing': Georgië. Kronkelende rivieren, groene dalen en de hoogste bergtoppen van Europa zijn hier het decor van geïsoleerde dorpen en oeroude kerken. Tijdens een rondreis Georgië bezoekt u met Kras fascinerende plaatsen zoals de verlaten rotsstad Ulplistsikhe. Bijzonder aan deze eeuwenoude rotsstad is de combinatie van verschillende 'rotshouw-stijlen' en heidense en christelijke architectuur. Met een beetje fantasie, kleedt u de kale rotswoningen aan tot huizen waar eeuwenlang mensen leefden! Aan een rondreis Georgië mag een bezoek aan de meest heilige plaats van het land niet ontbreken: de oude hoofdstad Mtskheta. Onder de Svetitskoveli-kathedraal zou volgens de overleveringen het kleed waarin Jezus gekruisigd werd zijn begraven. Gaat u op zoek naar dit heilige voorwerp tijdens een rondreis Georgië?

Mix van culturen in Ulplistsike

In tegenstelling tot het verlaten Ulplistsikhe, is Tbilisi een bruisende stad aan de rivier de Koera. Tijdens een rondreis Georgië zult u zien dat de hoofdstad een mix van culturen en architecturen is. Hier wordt Sovjetbouw afgewisseld met moskeeën en liggen blinkende wolkenkrabbers naast middeleeuwse kerken. In het historische stadscentrum Abanotubani bepalen traditionele Georgische huizen met pastelkleurige balkons het decor. Ook vindt u hier het Narikala Fort, waar u uitzicht hebt over geheel Tbsilisi en de Koera. De restanten van dit 4-eeuwse fort omringen de Sint-Nicolaaskerk. In deze kerk vindt u fresco's met taferelen uit de bijbel en over de geschiedenis van Georgië. Twee bezienswaardigheden in één klap! Een rondreis Georgië zou niet compleet zijn zonder een wijnproeverij. Georgië is namelijk de oudste wijn-producerende regio ter wereld. Dus geniet van een heerlijk glas wijn, gemaakt volgens traditionele Georgische methoden. Proost, op een onvergetelijke rondreis Georgië!

2 Rondreizen naar Georgië gevonden
Georgië
v
Rondreis
v
Alle filters verwijderen
Verfijn uw keuze)
Continent
Azie(2)
Land
xGeorgiëv
SAlle landen
Plaats
Soort vakantie
xRondreisv
Soort Rondreis
Groepsreis(2)
Singlereis(1)
Vervoersoort
Bus(2)
Inclusief vlucht(2)
Vertrekperiode
Mei 2019(2)
Juni 2019(1)
Juli 2019(1)
Augustus 2019(1)
September 2019(2)
Oktober 2019(1)
Reisduur
10-14 dagen(2)
Klantbeoordeling
8 en hoger(1)
7 en hoger(1)
6 en hoger(1)
Geen beoordeling(1)
Doelgroep
Singles: alle leeftijden(1)
Budget p.p.
Vanaf € 1000(2)
Sorteer op

Een moment geduld a.u.b.

Extra korting
Single Reis Georgië en Armenië
Single Reis Georgië en Armenië
  • 1-persoonskamer inclusief!
  • Lokale wijnen proeven
  • Culturele & historische verrassing
  • 11 dagen
Extra korting
i
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum 22-05-2019
Reisduur 11 dagen
Aantal personen 2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten € 10,00 per boeking
Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
vanaf1479
IG
8,2
Beoordeling Rondreizen Georgië door reizigers van Kras
Gebaseerd op 93 reviews