Rondreis Maleisië - Reis Door Paradijselijk Maleisië

Van smaragdgroene theeplantages tot moderne wereldsteden

De groene natuurgebieden drukken een kleurrijke stempel op dit Oost-Aziatische land. Bezoek tijdens een rondreis Maleisië bijvoorbeeld de heuvelachtige Cameron Highlands waar felgroene theeplantages zorgen voor een oogstrelend uitzicht. In de moderne metropool Kuala Lumpur kunnen winkelliefhebbers terecht in het Pavilion Kl winkelcentrum. Dankzij de aanwezigheid van 550 winkels lijkt de term ‘shoppen totdat u erbij neervalt’ hier goed tot zijn recht te komen.

Zintuigen prikkelen in de Cameron Highlands

Het fascinerende Cameron Highlands natuurgebied, de wild begroeide jungle van Bako Nationaal Park en ultramoderne gebouwen in Kuala Lumpur zijn allemaal te bewonderen tijdens een rondreis Maleisië. Dit Zuidoost-Aziatische land kent een immense variatie in schitterende natuurgebieden en stedelijke bezienswaardigheden. Begin het avontuur bijvoorbeeld met een bezoek aan de Cameron Highlands dat ligt in het westen van het land. De felgroene theeplantages die deze heuvelachtige hooglanden bedekken zijn absoluut oogstrelend. Drink ook eens een verse kop ‘Gunung Chantik’ tijdens een excursie door de BOH theeplantage. Door de kruidige geuren en intense smaken van deze thee worden uw zintuigen goed geprikkeld. Het letterlijke hoogtepunt van de Cameron Highlands is de 2.032 meter hoge Mount Brinchang. Vanaf de top van deze berg heeft u een schilderachtig uitzicht over de lichtgroene heuvels van de Cameron Highlands.

Aapjes kijken op Borneo

Het noordelijke deel van het eiland Borneo behoort overigens ook tot Maleisië. De adembenemende natuurgebieden zijn hier echter niet minder oogstrelend. In dit Oost-Maleisische deel is een bezoek aan het Bako Nationaal Park, gelegen nabij de stad Kuching, een aanrader voor echte natuurliefhebbers. Dichtgegroeide mangroves, grillige kliffen en donkergroene oerwouden bepalen het decor van dit prachtige natuurpark. Wie weet staat u hier oog in oog met kleurrijke neushoornvogels en excentrieke neusapen die in deze wild begroeide jungle wonen. Wie dol is op ‘aapjes kijken’ kan op excursie met Kras door het Semenggoh Nature Reserve. In dit bosrijke rehabilitatiecentrum kunt u orang-oetans spotten die weer worden voorbereid op een vrij leven in de schitterende natuur van Maleisië.

Kuala Lumpur: wereldstad in miniatuurformaat

Wie vervolgens tijdens een rondreis Maleisië de stad Kuala Lumpur ontdekt, komt terecht in een compleet andere wereld. De groene natuur heeft hier namelijk plaatsgemaakt voor moderne stedelijke bouwwerken. De twee immense torens van de Petronas Twin Towers domineren de skyline van deze westelijke hoofdstad van Maleisië. Stap hier eens in de lift naar de 82e verdieping van dit 452 meter hoge complex. Vanaf het uitzichtplatform op deze etage lijken de kleurrijke vervoersmiddelen en drukbezette bevolking in miniatuurformaat door de stad te dwalen. Wie weet zullen veel van deze personen wel onderweg zijn naar het luxueuze Pavilion KL winkelcentrum. De term ‘shoppen totdat u erbij neervalt’ komt in dit winkelcentrum goed tot zijn recht. Er zijn maar liefst 550 winkels van exclusieve merken aanwezig, zoals Armani, Calvin Klein en Tommy Hilfiger.

3 Rondreizen naar Maleisië gevonden
Maleisië
v
Rondreis
v
Alle filters verwijderen
Verfijn uw keuze)
Continent
Azie(3)
Land
xMaleisiëv
SAlle landen
Soort vakantie
xRondreisv
Soort Rondreis
Groepsreis(2)
Singlereis(1)
Vervoersoort
Bus(3)
Inclusief vlucht(3)
Accommodatie Type
Hotel(1)
Vertrekperiode
Binnen 1 maand(1)
Januari 2019(1)
Februari 2019(2)
Maart 2019(1)
April 2019(2)
Mei 2019(3)
Juni 2019(2)
Juli 2019(2)
Augustus 2019(2)
Binnen 1 maand(1)
Januari 2019(1)
Februari 2019(2)
Maart 2019(1)
April 2019(2)
Mei 2019(3)
Juni 2019(2)
Juli 2019(2)
Augustus 2019(2)
September 2019(3)
Oktober 2019(2)
Reisduur
15-22 dagen(3)
Klantbeoordeling
8 en hoger(2)
7 en hoger(3)
6 en hoger(3)
Doelgroep
Singles: alle leeftijden(1)
Budget p.p.
Vanaf € 1000(3)
Sorteer op

Een moment geduld a.u.b.

8,4
Beoordeling Rondreizen Maleisië door reizigers van Kras
Gebaseerd op 205 reviews