Stap in een andere wereld

De mooiste rondreizen boekt u bij ons

  • Compleet verzorgd en alles tot in de puntjes geregeld
  • Rondreizen met 100% vertrekgarantie
  • Ontdek de hele wereld tegen de beste prijs!
Naar de zon, of een nieuwe horizon?

Naar de zon, of een nieuwe horizon?

We begrijpen waar u naartoe wilt deze winter.

Boek vóór 01/09
Voordeel tot€ 100per persoon
Toon rondreizen

Zuid-Afrika

Spot de 'Big Five' in de Nationale Parken
Maak kennis met boeiende koninkrijken
Zuid-Afrika
  • Spot de 'Big Five' in de Nationale Parken
  • Maak kennis met boeiende koninkrijken
  • Geniet van overweldigende natuurspektakels
  • Ontdek 'moederstad' Kaapstad
groepsrondreizen

Groepsrondreizen

213
groepsrondreizen
individuele rondreizen

Individuele rondreizen

201
individuele rondreizen
Sfeervol Sevilla

Sfeervol Sevilla

Lees het reisverhaal van Hans

Rondreizen - Veel zien en beleven

Van Afrika tot Amerika

Waar wilt u naartoe op vakantie? Grote kans dat het antwoord is: ‘Heeft u even..?’ En dat is ook niet gek, want er zijn zoveel mooie plekken op de wereld om naar af te reizen. Tijdens een rondreis bezoekt u meerdere plaatsen en soms ook meerdere landen. Twijfelt u tussen een zonvakantie , de natuur of een culturele stedentrip? Kras neemt uw twijfels weg met een uitgebreid aanbod. Zo gaat een rondreis door Amerika onder andere naar Venice Beach in Los Angeles, rijdt u naar de Grand Canyon én brengt u een bezoek aan San Francisco. Van verre reizen naar Amerika, Afrika, Azië of het Midden-Oosten tot aan bestemmingen binnen Europa. Bij Kras bent u aan het juiste adres. En zelfs in eigen land; want met een rondreis voelen een paar dagen in een andere omgeving al alsof of u een week van huis bent. Dus haal uw to see-lijst tevoorschijn want we gaan rondreizen!

Een rondreis die bij u past

Kras biedt verschillende soorten rondreizen zodat u dé reis vindt die bij u past. Ervaar de vrijheid van een individuele rondreis met bijvoorbeeld een van de fly-drives. De hotels of vakantiehuizen zijn al voor u gereserveerd. Maar u heeft het stuur van uw huurauto in handen, dus zelf een route uittekenen langs de bezienswaardigheden die op uw to see-lijst staan kan natuurlijk ook. Wanneer u uw reiservaring graag met medereizigers deelt, bekijk dan eens het aanbod groepsreizen van Kras. Nieuwe mensen ontmoeten en geen geklungel met een kaart. Omdat de gehele rondreis voor u uitgestippeld is, weet u waar u aan toe bent. Tijdens een groepsrondreis hoeft u alleen maar te genieten. Krijgt u al zin om op reis te gaan?

Last Minute: vliegensvlugge aanbiedingen

De rondreizen van Kras zijn kwaliteitsreizen waarbij alles tot in de puntjes voor u is geregeld. Zoals de vlucht met een gerenommeerde luchtvaartmaatschappij, het verblijf en het vervoer ter plaatse. Bijvoorbeeld tijdens een rondreis Zuid-Afrika. Bovendien leidt een ervaren Nederlands sprekende reisleiding u langs de highlights van uw vakantie. Zo ziet en beleeft u zoveel mogelijk tijdens een rondreis met gegarandeerde vertrekdata. Voor zeer voordelige prijzen. Of de rondreis nu 3 dagen of 3 weken duurt; veel van onze rondreizen zijn ook nog individueel te verlengen. Dan kunt u net even iets langer genieten van een droom die werkelijkheid is geworden.

8,1
Beoordeling Rondreizen door reizigers van Kras
Gebaseerd op 33198 reviews