Betalen

Open alle items

Bankgegevens

Ons IBAN-rekeningnummer is: NL65 INGB 0674 7002 95 t.n.v. Kras.

Betaalt u niet met een Nederlandse rekening? Gebruik dan als BIC: INGBNL2A
Ons BTW-nummer is NL 8022.46.266B01

(Aan-)Betalen

U ontvangt een factuur waarop een aanbetaling en een restantbetaling worden vermeld. Het aanbetalingsbedrag bevat ook de kosten van de annuleringsverzekering, het calamiteitenfonds en de reserveringskosten.

Moment van betalen

Het aanbetalingsbedrag dient direct na het boeken te worden voldaan. De restantbetaling dient uiterlijk 6 weken voor vertrek te zijn voldaan.

Boekt u een reis met vertrek binnen 6 weken dan dient u bij boeking de gehele reissom direct in één keer te voldoen. De betaling dient bij ons binnen te zijn vóór aanvang van de reis.

Manieren van betalen

iDEAL
U kunt uw reis betalen met iDEAL door op onze website in te loggen op 'Mijn Boeking' met uw boekingsnummer met het aan u verstrekte wachtwoord. U vindt deze gegevens op uw boekingsbevestiging (e-mail). Nadat u via iDEAL betaald hebt wordt de betaling direct in onze administratie verwerkt.

Wanneer u niet via iDEAL wilt betalen, dan verzoeken wij u vriendelijk om bij de betaling uw boekingsnummer en debiteurnummer volgens uw factuur te vermelden. (Wij raden een betaling via een overschrijvingskaart af omdat de verwerking door de bank minimaal 5 werkdagen in beslag neemt. Nadat de betaling door ons is ontvangen duurt het nog ongeveer 2 werkdagen voordat deze op uw boeking is verwerkt.)

2. Creditcard
Wij adviseren u te betalen met iDEAL. U kunt online alleen met creditcard (Visa of Mastercard) betalen bij reizen die binnen 4 weken voor vertrek worden geboekt.

Kras Cadeaubon of VVV-Cadeaubon
Boek de reis van uw keuze op de normale manier. Na het maken van uw boeking stuurt u de Kras- of VVV-cadeaubon o.v.v. uw boekingsnummer naar:

TUI / Kras
Afdeling Administratie Grootboek
Postbus 157
2280 AD Rijswijk

Wij zorgen er vervolgens voor dat uw cadeaubon verwerkt wordt. U ontvangt van ons binnen enkele dagen een aangepaste factuur óf u kunt via 'Mijn Boeking' zien dat het te betalen bedrag verminderd is met het bedrag van de cadeaubon.

Let op: De VVV 'Lekkerweg'-bonnen en de digitale VVV-cadeaukaarten worden niet door ons geaccepteerd. De reguliere VVV-cadeaubon wordt tot en met 30 april 2018 geaccepteerd.

Attentie: reispapieren volgen later

Reispapieren worden pas aan u toegestuurd nadat wij de volledige reissom van u op onze bankrekening hebben ontvangen.