Betalen

Open alle items

Bankgegevens

Ons IBAN-rekeningnummer is: NL65 INGB 0674 7002 95 t.n.v. Kras.

Betaalt u niet met een Nederlandse rekening? Gebruik dan als BIC: INGBNL2A
Ons BTW-nummer is NL 8022.46.266B01

(Aan-)Betalen

U ontvangt een factuur waarop een aanbetaling en een restantbetaling worden vermeld. Het aanbetalingsbedrag bevat ook de kosten van de annuleringsverzekering, het calamiteitenfonds en de reserveringskosten.

Moment van betalen

Het aanbetalingsbedrag dient direct na het boeken te worden voldaan. De restantbetaling dient uiterlijk 6 weken voor vertrek te zijn voldaan.

Boekt u een reis met vertrek binnen 6 weken dan dient u bij boeking de gehele reissom direct in één keer te voldoen. De betaling dient bij ons binnen te zijn vóór aanvang van de reis.

Manieren van betalen

1. Via iDEAL
U kunt uw betaling via iDEAL voldoen door op onze website in te loggen op 'Mijn Boeking'. Hiervoor gebruikt u uw boekingsnummer met het aan u verstrekte wachtwoord. U vindt deze gegevens op uw boekingsbevestiging. Als u ingelogd bent, gaat u naar het tabblad 'betalen' om uw betaling uit te voeren. Nadat u via iDEAL betaald heeft wordt de betaling direct verwerkt.

Wanneer u niet via iDEAL betaalt, dan willen wij u vriendelijk verzoeken om bij de betaling uw debiteurnummer en boekingsnummer volgens uw factuur te vermelden. Wij raden een betaling via een overschrijvingskaart af omdat de verwerking door de bank minimaal 5 werkdagen in beslag neemt. Nadat de betaling door ons is ontvangen duurt het nog ongeveer 2 werkdagen voordat deze op uw boeking is verwerkt.

2. Via Creditcard
Wij adviseren u te betalen met iDEAL een betaling met creditcard kan namelijk niet online. Daarbij is een creditcardbetaling alleen mogelijk voor reizen die binnen 4 weken voor vertrek worden geboekt. We accepteren alleen Visa of Mastercard en zullen de kosten van de betreffende creditcardmaatschappij direct aan u doorbereken (1% van de reissom).

3. Met de Kras- of VVV-Cadeaubon
Boek de reis van uw keuze op de normale manier. Na het maken van uw boeking stuurt u de Kras- of VVV-cadeaubon o.v.v. uw boekingsnummer naar:

Kras B.V.
T.a.v. Cadeaubonverwerking
Postbus 59
5324 ZH Ammerzoden

Wij zorgen er vervolgens voor dat uw cadeaubon verwerkt wordt. U ontvangt van ons binnen enkele dagen een aangepaste factuur óf u kunt via 'Mijn Boeking' zien dat het te betalen bedrag verminderd is met het bedrag van de cadeaubon.

Let op: De VVV Lekkerweg bonnen worden niet door ons geaccepteerd.

Attentie: reispapieren volgen later

Reispapieren worden pas aan u toegestuurd nadat wij de volledige reissom van u op onze bankrekening hebben ontvangen.