Singlereizen Peru - Droomvakantie naar het ‘Incaland’

Van het mystieke Machu Picchu tot de bijzondere Nazcalijnen

Tijdens een singlereis Peru kunt u kennis maken met wereldberoemde bezienswaardigheden, indrukwekkende natuurlandschappen en heuse mysteries in dit land in Zuid-Amerika. Tijdens een rondreis Peru reist u naar Machu Picchu, de verloren stad van de Inca's. Maar ook een bezoek aan de Cañón del Colca kloof dat het leefgebied is van de condor staat op het programma. Onderweg maken de toppen van het Andes-gebergte de plaatjes compleet.

Excursie naar Incastad Machu Picchu

Altijd al meer willen zien van de cultuur en indrukwekkende landschappen van Zuid-Amerika, maar wilt u niet alleen reizen? Dan is een van de singlereizen Peru het ideale antwoord. Dit land is wereldberoemd vanwege de eeuwenoude, zuidelijk gelegen Incastad: Machu Picchu. Deze mysterieuze stad wordt omgeven door de grillige bergtoppen van het Andes-gebergte en tropische regenwouden. Tijdens de singelreis met Nederlandstalige reisleiding kunt u Machu Picchu te voet verkennen door een deel van de Incatrail te lopen. Dit wandelpad brengt u langs oude tempels en indrukwekkende formaties van steen zoals de zonnetempel en de wachttoren. Beklim tijdens de rondreis Peru de wachttoren voor een indrukwekkend uitzicht over de ruïnes en landbouwvelden van Machu Picchu.

Reis door de ruige Cañón del Colca

De wandelschoenen zult u ook nodig hebben tijdens het bezoek aan de zuidelijk gelegen Cañón del Colca. Deze kloof ligt bij de stad Colca en is dankzij de diepte van 4000 meter één van de diepste kloven ter wereld. De steile rotswanden en groene berghellingen vormen het leefgebied van de condor die u met veel geluk tijdens de wandeling misschien wel door de lucht ziet zweven. Bezoek tijdens een van de singlereizen Peru ook eens de markt in het stadje Chivay. U kunt hier op zoek naar kleurrijke kleden, vesten en mutsen die van alpacawol worden gemaakt. Tijdens het struinen over de markt kunt u uitkijken op de besneeuwde bergtoppen van het Andes-gebergte.

Het mysterie van de Nazcalijnen

Tijdens een singlereis Peru kunt u kennis maken met misschien wel het bekendste mysterie van Peru: De Nazcalijnen. Deze beroemde lijnen liggen nabij de zuid-westelijk gelegen stad Nazca in een goudkleurig woestijnlandschap. De figuren van dieren, geometrische vormen en lijnenspellen staan op de Werelderfgoedlijst van UNESCO, maar niemand weet waarom de Nazca-indianen de lijnen hebben aangebracht. Van bovenaf kunt u de tekeningen van onder andere kolibries, een orka en een aap het best bekijken. Tijdens de rondreis Peru kunt u daarom optioneel een vlucht maken boven dit bijzondere erfgoed en de figuren met eigen ogen ontdekken.

1 vakantie naar Peru gevonden
Peru
v
Singlereis
v
Alle filters verwijderen
Verfijn uw keuze)
Continent
Zuid Amerika(1)
Land
xPeruv
SAlle landen
Plaats
Soort vakantie
xSinglereisv
Soort Singlereis
Rondreis(1)
Doelgroep
Singles: alle leeftijden(1)
Gegarandeerd Vertrek
Ja(1)
Vertrekperiode
Maart 2019(1)
April 2019(1)
Oktober 2019(1)
Reisduur
15-22 dagen(1)
Vervoersoort
Bus(1)
Inclusief vlucht(1)
Klantbeoordeling
8 en hoger(1)
7 en hoger(1)
6 en hoger(1)
Accommodatie Type
Hotel(1)
Budget p.p.
Vanaf € 1000(1)
Sorteer op

Een moment geduld a.u.b.

Extra korting
Single Reis Mystiek Peru
Single Reis Mystiek Peru
  • 1-persoonskamer inclusief!
  • Maak kennis met de mysterieuze Incacultuur
  • Schitterende treinrit naar de beroemde Machu Picchu
  • 17 dagen
Extra korting
i
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum 24-04-2019
Reisduur 17 dagen
Aantal personen 1 volwassene
Exclusief:
Reserveringskosten € 10,00 per boeking
Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
vanaf2329
IG
8,5
Beoordeling Singlereizen Peru door reizigers van Kras
Gebaseerd op 21 reviews