Vakantie Antigua en Barbuda: mooie Caribische eilanden

Tijdens uw vakantie Antigua en Barbuda beleeft u de mooiste stranden en geniet u van de heerlijke zon en zee. Deze mooie Caribische eilanden zijn bij uitstek geschikt voor een zonnige vakantie afgewisseld met leuke uitstapjes naar de mooie natuur van het binnenland.

Vakantie Antigua en Barbuda
Antigua en Barbuda is een eilandgroep in de Caraïbische zee. Het vormt een zelfstandige staat sinds 1981. Daarvoor waren de eilanden onderdeel van het Britse rijk.
Columbus stapte op het eiland Antigua aan land en gaf het toen zijn naam, waarna de koloniale geschiedenis begon. De Spanjaarden werden verdreven door de Engelsen en vervolgens werden slaven uit Afrika naar Antigua en Barbuda gebracht om op de plantages te werken. Deze eilanden hebben zodoende een kleurrijke bevolking van overwegend Creoolse afkomst.

De hoofdstad St. John’s ligt op Antigua. Hier vindt u een aantal befaamde grote shopping malls waar de liefhebber van winkelen zijn of haar hart kan ophalen. In de hoofdstad staat de St John’s Cathedral met twee torens die op fraaie wijze het stadsbeeld beheersen.

Het eiland Antigua is een fraai bergachtig eiland met mooie zandstranden en landinwaarts vindt u stukken tropisch regelwoud. U kunt hier een mooie jeepsafari maken of een (ont-)spannende wandeltocht met gids.

Vakanties Antigua en Barbuda van Kras
Vakantie naar Antigua en Barbuda beleeft u tijdens diverse cruises van Kras. Naast Anitigua reist u per boot langs de parels van de Caraiben. U kunt ook voor een echte transatlantische reis kiezen en de oversteek per boot doen. U bezoekt dan ook de tussengelegen Azoren en Maidera.
Maar u kunt ook kiezen om de Atlantische Oceaan met vliegtuig over te steken en in de Caraïben over te stappen op de boot.

Vakantie Antigua en Barbuda en andere bestemmingen van Kras
Kortom: voor een comfortabele zorgeloze vakantie naar Antigua en Barbuda en de Caraïben zit u bij Kras goed. Mocht u toch iets anders willen, dan kunt u ideeën op doen voor andere eilandengroepen zoals de Canarische Eilanden of de Griekse eilanden.

Boek uw vakantie Antigua en Barbuda eenvoudig online
Alle vakanties naar Antigua en Barbuda kunt u eenvoudig en voordelig online boeken. Mocht u toch nog vragen hebben, aarzel dan niet en neem contact op met de servicedesk van Kras. Onze medewerkers staan u graag te woord. Natuurlijk kunt u ook onze veelgestelde vragen bekijken.

5 vakanties naar Antigua en Barbuda gevonden
Antigua en Barbuda
v
Alle filters verwijderen
Verfijn uw keuze)
Continent
Land
xAntigua en Barbudav
SAlle landen
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Reisduur
Accommodatie Type
Aantal sterren
Sorteer op
n

Een moment geduld a.u.b.

Cruise Brazilië, Amazone & Caribbean
i
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum 08-01-2018
Reisduur 43 dagen
Aantal personen 2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten € 25,00 per boeking
Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
vanaf3799
L
7,4
Beoordeling Vakantie Antigua en Barbuda door reizigers van Kras
Gebaseerd op 23 reviews