Vakantie Delphi - Inclusief retourvlucht, vervoer én hotel

Ontdek de Oud-Griekse bezienswaardigheden in het mystieke Delphi

Het beroemde orakel raadplegen kan er helaas niet meer, toch zit een vakantie in Delphi nog altijd vol Oud-Griekse bezienswaardigheden. Neem een kijkje bij de overblijfselen van de Dorische Apollotempel met uitzicht op de hoge bergtoppen. Of verwonder u over de schoonheid van het Parisch marmer die het 'Schathuis van Athene' versieren. Om ook de hoge zuilen van de cirkelvormige Tholostempel niet te vergeten!

Delphi: woonplaats van het 'orakel'

Wie de naam Delphi hoort, denkt misschien al meteen aan het beroemde orakel van Apollo. In de Griekse oudheid kwamen mensen van verre naar de Apollotempel in Delphi om via een priesteres de goden om raad te vragen. Ook tegenwoordig kan een bezoek aan dit heiligdom tijdens een vakantie in Delphi niet ontbreken. Bewonder de overblijfselen van de brede Dorische zuilen, uit de 4e eeuw v.Chr. En geniet ook vooral van het uitzicht op de omliggende hoge bergtoppen. Vanaf de Apollotempel is het niet ver naar een van de andere religieuze bezienswaardigheden van Delphi: het Heiligdom van Athena Pronaia. Dit complex bestaat uit overblijfselen van tempels uit verschillende perioden. Met als hoogtepunt de drie rechtopstaande zuilen van de cirkelvormige Tholostempel.

Rondreis door het oude Griekenland

Wie bij Kras een vakantie naar Delphi boekt, kan veel meer dan alleen de Griekse tempels bewonderen. Zo vormen ook verschillende schathuizen, waar onder andere kostbare geschenken werden bewaard, onderdeel van de opgravingen. Het Dorische 'Schathuis van Athene' bijvoorbeeld, gebouwd uit Parisch marmer en met zes afbeeldingen onder het fronton. Naast de schathuizen liggen altaren, gewijd aan de verschillende Griekse goden. Bent u behalve naar de bezienswaardigheden van Delphi ook heel benieuwd naar de schatten van steden als Olympia en Athene? Tijdens een individuele- of groepsrondreis van Kras combineert u de hoogtepunten van het oude Griekenland!

4 vakanties naar Delphi gevonden
Griekenland
v
Delphi
v
Alle filters verwijderen
Verfijn uw keuze)
Continent
Europa(4)
Land
xGriekenlandv
SAlle landen
Plaats
xDelphiv
Soort vakantie
Rondreis(4)
Fly-drive(3)
Actieve vakantie(1)
Vervoersoort
Vliegtuig(4)
Huurauto(3)
Bus(1)
Luchthaven
Amsterdam(4)
Eindhoven(3)
Vertrekperiode
Binnen 1 week(3)
Binnen 2 weken(3)
Binnen 1 maand(4)
September 2018(3)
Oktober 2018(4)
November 2018(1)
Februari 2019(1)
Maart 2019(1)
Reisduur
6-9 dagen(3)
10-14 dagen(2)
15-22 dagen(2)
Klantbeoordeling
9 en hoger(1)
8 en hoger(4)
7 en hoger(4)
6 en hoger(4)
Accommodatie Type
Hotel(1)
Budget p.p.
€ 400 - € 599(2)
€ 600 - € 799(3)
€ 800 - € 999(4)
Vanaf € 1000(2)
Sorteer op

Een moment geduld a.u.b.

8,3
Beoordeling Vakantie Griekenland Delphi door reizigers van Kras
Gebaseerd op 638 reviews