Excursiepakketten

Wij bieden u de mogelijkheid om reeds bij boeking prachtige excursiepakketten te reserveren, waarbij u kunt proeven van de rijke cultuur en bijzondere tradities die Bali rijk is.

Excursiepakket op Bali met 2 excursies

Dit pakket bestaat uit twee excursies en is inclusief entreegelden. Kosten excursiepakket per persoon zijn € 59,-, € 65,- of € 69,-. U ziet in het boekingsproces welke prijs voor uw boekperiode van toepassing is. Exclusief lunch.

Ook is er de mogelijkheid om het excursiepakket met privéchauffeur te boeken. Dit excursiepakket kost €109 of €115 per persoon. U ziet in het boekingsproces welke prijs voor uw boekperiode van toepassing is.

Barong dans - Kintamani (hele dag, aangeboden op maandag of zaterdag)
In de ochtend wordt u opgehaald bij uw hotel. De dag begint met een bezoek aan een traditionele Barongdorp met een dansvoorstelling. Deze dans beschrijft de strijd tussen goed en kwaad en eindigt in een scene waar de dansers proberen het kwaad te beëindigen. Ook bezoekt u het Tirta Empul, de tempel van het heilige water, omringd door het grote heiligdom aan de God Indra. In Kintamani kunt u genieten van het uitzicht op de semi-actieve vulkaan, Mount Batur, die aan de rand van het prachtige Lake Batur ligt. Hier kunt u met een adembenemend uitzicht genieten van uw lunch (niet inbegrepen).

Ubud (halve dag, aangeboden op dinsdag en donderdag)
In de ochtend wordt u opgehaald bij uw hotel. Deze dag begint met het bezichtigen van Balinese schilderkunsten. Vervolgens wordt de markt van Ubud bezocht. De tocht gaat verder naar Batubulan, waar vele steenhouwers aan het beitelen zijn. De laatste stop van vandaag is een bezoek aan een traditioneel Balinees huis. Tijdens de tour is een snackbox inbegrepen, waarna u na terugkomst op eigen gelegenheid uw lunch kunt nuttigen.

Excursiepakket op Bali met 5 excursies

Dit pakket bestaat uit 5 excursies en is inclusief entreegelden. Kosten excursiepakket per persoon zijn € 169,-. Exclusief lunch.

Ook is er de mogelijkheid om het excursiepakket met privéchauffeur te boeken. Dit excursiepakket kost €269,- per persoon. Naast de excursies uit pakket 1 zijn tevens onderstaande excursies inbegrepen. Alle excursies/routes zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Jatiluwih - Bedugul (hele dag, aangeboden op woensdag of zondag)
In de ochtend wordt u opgehaald bij uw hotel. Onderweg maakt u kennis met het Hart van Bali, wat veranderende landschappen en een andere geschiedenis kent. De eerste stop wordt gemaakt bij Lake Bratan, een krater dat eeuwen geleden gevormd is en in een serene sfeer in het midden van een langgerekte vallei ligt. Ook kunt u hier de Pura Ulun Danu Bratan tempel bezoeken. Na de lunch (niet inbegrepen) vervolgt u de route langs adembenemende valleien en rijstvelden in de omgeving van Jatiluwih en maakt u een stop bij de Pura Luhur Batukau tempel. Deze tempel is gelegen tussen de dichte jungle vlakbij de top van de Gunung Batukau, de tweede grootste berg van Bali. Het tempelcomplex heeft een aantal heiligdommen omringd door dampende bergpaden en een groot rechthoekig meer met een heiligdom in het midden.

Tanah Lot (halve dag, aangeboden op dinsdag en donderdag)
U wordt vandaag in de ochtend opgehaald van uw hotel. Deze dag begint met een bezoek aan het Koninklijke Pura Tama Ayun tempel. Vervolgens bezoekt u Mertha Sari Buana, een Luwak plantage, waar te zien is hoe de Luwak koffie ontstaat en daarbij de andere kruiden in deze tuin. Als afsluiter van vandaag brengt u een bezoek aan de Tanah Lot tempel. Tijdens de tour zit een snackbox inbegrepen, waarna u na terugkomst op eigen gelegenheid uw lunch kunt nuttigen.

Teganan - Karangasem (hele dag, aangeboden op vrijdag of zondag - vanaf november 2017 enkel op zondag)
In de ochtend wordt u opgehaald bij uw hotel. Deze dag begint met een bezoek aan de Goa Lawah tempel, de beroemde vleermuizengrot die gebouwd is in de 11 e eeuw. In deze grot vindt u duizenden vleermuizen hangend aan het plafond, maar ook dieren als de heilige python slangen verschijnen vaak in deze grot. Vervolgens stopt u in Kusamba. In dit dorp doet men nog op traditionele wijze aan zoutwinning. Na de lunch (niet inbegrepen) gaat u door naar Taman Tirta Gangga, met haar Koninklijke watertuin.

Noot:
• excursies en routes zijn onder voorbehoud van wijzigingen
• de excursies worden uitgevoerd onder leiding van een Engelstalige gids. Bij een minimum deelname van 10 personen zullen de excursies uitgevoerd worden door een Nederlandstalige (gecertificeerde) gids. Excursies worden uitgevoerd in groepsverband (tenzij u het excursiepakket met privéchauffeur bijboekt).