Bestemming van de week
Vertrouwd Nederland

Op pad naar bijzondere plekken in eigen land

Bekijk ons aanbod

Vakantie Nederland - Toerist in eigen land


‘Je zoekt je paard maar je zit erop’. Een vakantie Nederland is zo voor de hand liggend dat we er over heen kijken. Maar kijk eens met andere ogen naar een stad als Amsterdam met het schitterende Rijksmuseum of een streek als de Veluwe met zijn bossen, heide en beekjes. En u kunt bij Kras met een thema op pad: culinaire arrangementen of een weekendje weg inclusief een theaterbezoek. Mogelijkheden te over! Het weer hoeft maar een beetje mee te zitten om een prima strandvakantie op onze eigen Caraïben, de Wadden, te beleven.

Autovakanties
162
Autovakanties
Weekendjes weg
160
Weekendjes weg
Riviercruises
9
Riviercruises
Autorondreizen
2
Autorondreizen
Busreizen
3
Busreizen
Singlereizen
14
Singlereizen
Stedentrips
27
Stedentrips
Actieve vakanties
25
Actieve vakanties

Bruisend Mokum

Nederland is voor de Nederlanders bekend terrein. Toch valt er tijdens een vakantie in Nederland veel te ontdekken als u er voor open staat. Met name als u de tijd neemt wanneer u een streek of een stad bezoekt en in alle rust al het moois tot u neemt. Neem een stedentrip Amsterdam. Toeristen uit Italië, Frankrijk en Japan vergapen zich aan ons mooie Mokum en dat is niet voor niets. Herontdek het Rijksmuseum dat weer hersteld is naar de architectuur zoals de architect Cuypers het bedoeld had. De eregalerij voor De Nachtwacht komt beter tot zijn recht dan ooit. In de avond kunt u zich onderdompelen in het uitgaansleven met een theaterbezoek in de Stadsschouwburg, het DeLaMar Theater of een daverend concert in de legendarische poptempel Paradiso.

Gevarieerde landschappen in de Veluwe

“Wat is natuur nog in dit land? Een stukje bos, ter grootte van een krant!” Aldus dichtte J.C. Bloem, met Amsterdamse ironie. Want u kunt tijdens een vakantie in Nederland wel degelijk de natuur opzoeken. Bijvoorbeeld op de Veluwe, ons mooie nationale park. Wandelend door de prachtige bossen en zandverstuivingen hoeft u alleen nog maar een hert of zwijn tegen te komen om het plaatje compleet te maken. In de Hoge Veluwe ligt het Kröller-Müller Museum, dat een prachtige beeldentuin heeft en een vaste collectie met onder meer werken van Van Gogh en Toorop. Binnen het park staan de gratis fietsen voor u klaar. U kunt de Veluwe ook combineren met een bezoek aan een mooie stad als Zutphen. Deze oude Hanzestad laat zich prachtig verkennen met een fluisterbootje door de grachten. Hier kunt u ook een culinair weekendje weg van maken door bij Kras een arrangement te boeken met een diner in een lokaal toprestaurant met Michelinster!

De stranden van de Waddeneilanden

We hebben in Nederland zandstranden waar ze op de Cariben jaloers op zijn. Vlieland en Terschelling zijn de Waddeneilanden waar de duinen glooiend over gaan in de zeer fijne zandstranden. Ideaal voor een strandvakantie in combinatie met wandel- en fietstochten. Beide eilanden hebben een prachtig achterland met bossen en uitgestrekte duingebieden waar tal van vogelkolonies hun thuis hebben. Met name Vlieland is een oase van rust. Als u iets meer reuring tijdens uw vakantie wilt, is Terschelling een aanrader. Hier kunt u de gezellige stadjes zoals West-Terschelling aandoen met de vele restaurants en terrassen. En voor de cultuurliefhebber is jaarlijks in de maand juni het Oerol-festival. U beleeft dan midden in het prachtige landschap of op het strand de diverse theater- en muziekgroepen die daar hun kunsten vertonen.

213 vakanties naar Nederland gevonden
Verfijn uw keuze)
Continent
Europa(213)
Land
xNederlandv
SAlle landen
Vervoersoort
Duur
Accommodatie Type
Aantal sterren
Accommodatie
Sorteer op
n

Een moment geduld a.u.b.

Met extra kortingTot € 25 p.p.
Fietsvakantie Brabantse en Belgische Kempen
Fietsvakantie Brabantse en Belgische Kempen
  • Individuele fietsreis
  • Nieuw in ons aanbod
  • Naar o.a. Maastricht en Genk
  • 5 dagen
Met extra kortingTot € 25 p.p.
i
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum 09-06-2016
Reisduur 5 dagen
Aantal personen 2 volwassenen
vanaf244
K
Met extra kortingTot € 10 p.p.
Autorondreis Benelux
Autorondreis Benelux
  • Comfortabele hotels
  • Inclusief ontbijtbuffet
  • Ontdek 3 landen in 1 reis
  • 7, 9, 10 dagen
Met extra kortingTot € 10 p.p.
i
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum 09-10-2016
Reisduur 7 dagen
Aantal personen 2 volwassenen
vanaf249
K
8,38.3106159
Beoordeling Vakantie Nederland door reizigers van Kras
Gebaseerd op 6159 reviews