Thy Mention Gospel Choir on tour

v
6,9
G
 • Kennismaking met black gospel
 • New Orleans, stad van de Blues
 • Diverse kooroptredens en workshops
 • Bemoediging getroffenen orkaan Katrina
6.9108
6,9
Beoordeeld door 8 reizigers van Kras
Thy Mention Gospel Choir on tour
Klik op een prijs voor de totaalprijs
)
 • Prijzen
 • Inbegrepen
 • Dagprogramma
 • Plaatsinfo
 • Praktische info
 • Beoordelingen

Prijzen

Uw voorkeuren

x
 • -
 • +
v
Aantal kinderen (0 t/m 17 jaar)
Een ogenblik geduld.

De prijsinformatie wordt opgehaald.

Maandag t/m zaterdag: 08.30-23.00 uur
Zondag: 10.00-23.00 uur
Groepen vanaf 20 personen?Voor groepen vanaf 20 personen kunt u contact opnemen met Groups & Incentives.

Inbegrepen

Inbegrepen & niet inbegrepen

Inbegrepen

Let op: Wilt u een tweepersoonskamer op indeling boeken maar uw kamergenoot/-genote is nog niet bekend dan kunt u zich het beste telefonisch dan wel via email info@kras.nl aanmelden.

- vlucht Amsterdam-New Orleans v.v. via Atlanta met Delta Airlines óf Amsterdam-New Orleans via Chicago/Houston met United Airlines
- luchthavenbelastingen à € 372,00
- 6 nachten verblijf in middenklasse hotels
- 2-persoonskamer met bad/douche of toilet
- hotelverzorging op basis van logies en ontbijt
- 3 diners
- vervoer per touringcar gedurende het gehele verblijf
- excursies en entreegelden zoals genoemd in programma
- workshops en kooroptredens ter plaatse
- Informatiebijeenkomst voorafgaand aan de reis

Extra informatie

- Voor de Verenigde Staten is een ESTA formulier noodzakelijk! (voor meer informatie zie het tabblad 'Reistips', kopje 'Grensdocumenten')
- Reisprogramma onder voorbehoud van wijzigingen

Niet inbegrepen

- niet genoemde maaltijden en drankjes
- persoonlijke uitgaven
- fooien en koffergelden
- onvoorziene verhoging van brandstoftoeslagen
- reis- en annuleringsverzekering
- bijdrage calamiteitenfonds à € 2,50 per boeking (verplicht; max 9 personen per boeking)
- reserveringskosten à € 19,50 per boeking

Groepsgrootte en annuleringstermijn

Minimum aantal deelnemers voor het definitief doorgaan van deze reis: 50
Maximum aantal deelnemers aan deze reis: 80
Uiterste termijn van annulering wegens onvoldoende deelname: 21 dagen voor vertrek.
Minimum aantal deelnemers en uiterste termijn van annulering is niet van toepassing op een reeds gegarandeerde vertrekdatum

Dagprogramma

Thy Mension Gospel Choir on tour in New Orleans

Woensdag 13 mei 2015 - Vlucht Amsterdam - New Orleans

v

We ontmoeten elkaar op Schiphol voor onze vlucht naar New Orleans. We reizen met Delta Airlines of United Airlines en stappen over in Atlanta of Chicago voor onze eindbestemming New Orleans. Na aankomst op de luchthaven worden we naar ons hotel gebracht.

Donderdag 14 mei 2015 - Kennismaking met New Orleans - kooroptreden

New Orleans is een melting pot van culturen en muziekstromingen. We maken een citytour langs de highlights van New Orleans en volgen de sporen van grote muzikanten, zoals de Blues, Country, Rock & Roll en Jazz. We bezoeken de schitterende plantagelandhuizen en ervaren de sfeer uit Gone with the Wind. Aan het einde van de middag vindt er een generale repetitie plaats voor het avondconcert.

Vrijdag 15 mei 2015 - New-Orleans - Bezoek aan Afro Amerikaanse wijk - Garden District - French Quar

v

Vandaag beginnen we met een bezoek aan de getroffen wijken ten gevolge van de orkaan Katrina in 2005. Nog altijd worden de inwoners dagelijks geconfronteerd met de naweeën van de grote overstromingen. We bemoedigen hen door onze zang bij de New Orleans Mission. ’s Middags bezoeken we het Garden District. In deze buurt ziet u verschillende leuke huizen en parken. Een aantal huizen kunt u zelfs van binnen bekijken. ’s Avonds is een vrije avond.

Zaterdag 16 mei 2015 - Baton Rouge - New Orleans

We bezoeken in de ochtend Baton Rouge, de hoofdstad van de staat Louisiana. Hier ziet u interessante gebouwen. Probeert u hier in een van de restaurants zeker de Cajun-Creoolse gerechten. New Orleans is stad met het bekende French Quarter waar de Jazz uit de vele clubs te horen is. In Bourbon Street kunt u genieten van deze muziek en gezellig dineren in één van de vele restaurants. Het centrum van French Quarter is Jackson Square waar vele artiesten voor de St. Louis Cathedral u zeker entertainen. We geven een spontaan optreden in St. Louis Cathedral.

Zondag 17 mei 2015 - New-Orleans - Workshop met lokaal koor - Boottocht Mississippi - Avondconcert

v

Vandaag beginnen we met een workshop in één van de afro-amerikaanse kerken. Met het lokale koor en de lokale dirigent studeren we onder leiding van dirigent Edith Casteleyn gezamenlijk songs in. ’s Middags maken we een boottocht op de Mississippi. We zien New Orleans vanaf het water. ’s Avonds geven we een concert samen met het lokale koor van de Afro Amerikaanse kerk.

Maandag 18 mei 2015 - Royal Street - New Orleans Mission - Bezoek Afro Amerikaanse kerkdienst met ko

‘s Morgens is er gelegenheid te shoppen in de kilometerslange Royal Street. Diverse warenhuizen kennen 365 dagen sale per jaar. Aan het einde van de ochtend gaan we naar de New Orleans Mission en delen we lunches uit aan de daklozen. ’s Avonds bezoeken we een kerkdienst van een Afro Amerikaanse kerk. We luisteren naar het gospelkoor van de kerk en zingen zelf ook een aantal songs.

Dinsdag 19 mei 2015 - New-Orleans - Vertrek voor terugvlucht naar Amsterdam

v

De ochtend is ter vrije besteding. U kunt nog uw laatste inkopen doen in New Orleans Downtown. ’s Middags worden we naar de luchthaven van New Orleans voor onze terugvlucht naar Amsterdam. Via Atlanta of Houston reizen we per vlucht van Delta Airlines of United Airlines naar Nederland.

Woensdag 20 mei 2015 - Aankomst Amsterdam

In de loop van de ochtend arriveren we in Amsterdam.

Het dagprogramma is onder voorbehoud van wijzigingen.

Plaatsinfo

Amerika

v
Usa.NewYorks
+5
+4

De Verenigde Staten van Amerika, het land van de onbegrensde mogelijkheden. Zeker op reisgebied! Want in dit immense land, van New York naar San Francisco is het zo’n 4700 km, treft u de wereld in het klein! Woestijnen, stoere berggebieden, uitgestrekte bossen, moerassen en eindeloze akkerbouwgebieden waar u werkelijk uren kunt rijden zonder iemand tegen te komen… vergeet ook de steden niet! New York, Chicago, het knotsgekke Las Vegas, natuurlijk Los Angeles met Hollywood, San Francisco, Seattle… iedere stad is compleet anders met z’n eigen charme.

Natuurlijk bezoekt u Amerika ook om zijn prachtige natuurparken. Want de natuur is er werkelijk adembenemend. In het noorden vindt u de bossen en bergketens met een verscheidenheid aan wilde dieren, in het zuidwesten natuurlijk de grillige canyons die in honderden eeuwen diep uitgesleten zijn, in het midden de prairies uit de verhalen en in het oosten de uitgestrekte graanvelden, Niagara-watervallen en de Everglades. Maar pas op, want bent u eens in de VS geweest, dan smaakt dat ongetwijfeld naar meer!

Beoordelingen