Vakantie Wales - Ontdek Groot-Brittannië

Voor een heerlijke vakantie in Wales in Groot-Brittannië bent u bij Kras aan het juiste adres. Onze reizen bieden een goede prijs/ kwaliteit verhouding waarbij u het aan niets ontbreekt. Ontdek de pittoreske dorpjes en het vele natuurschoon. Uw vakantie naar Wales boekt u eenvoudig en snel online bij Kras.

Vakantie Wales, ontdek ‘The land of song’
Wales behoort, samen met Engeland, Noord-Ierland en Schotland, tot Groot-Brittannië. Wales is grotendeels een bergachtig gebied. Het hoogste punt van Wales is de Snowdon met 1085 meter. Snowdon ligt in het prachtige Snowdonia National Park bezoeken, het grootste park in Wales. In het park ziet u prachtige meren, hoge bergtoppen en heerlijke stranden. De ongerepte kustlijn is maar liefst 60km lang. Liefhebbers kunnen hier een rit maken met een historische trein.

Wales wordt vaak bezocht om zijn mooie landschappen met groen heuvels, vergezichten en mijnen. Deze mijnen zijn niet meer in gebruik, maar enkele zijn te bezichtigen.

Uw vakantie naar Wales boekt u bij Kras
Boek nu bij uw reisspecialist Kras een vakantie Wales; het land van cultuur, romantische volksverhalen en mythes. Wat denkt u bijvoorbeeld van een comfortabele busreis Wales? U kunt ook vakantie Wales ook combineren met een bezoek aan andere landen. Bijvoorbeeld een busreis Wales, Ierland en Engeland.

Vragen?
Wilt u op de hoogte blijven van onze laatste aanbiedingen? Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief! Heeft u vragen kijk dan eens bij de veelgestelde vragen of het antwoord erbij staat of neem contact op met onze medewerkers.

1 vakantie naar Wales gevonden
Verfijn uw keuze)
Continent
Land
xWalesv
SAlle landen
Soort vakantie
Vervoersoort
Bus(1)
Vertrekperiode
Reisduur
Accommodatie Type
Rederij
Schip
Budget p.p.
Sorteer op
n

Een moment geduld a.u.b.

8,38.31059
Beoordeling Vakantie Wales door reizigers van Kras
Gebaseerd op 59 reviews