Weekendje weg Berlijn: volledig verzorgd

Wilt u er even helemaal tussenuit? Boek dan een weekend Berlijn met Kras en ontdek deze stad vol bezienswaardigheden! Bij Kras vindt u een ruim aanbod aan hotels, met keuze in ligging en comfort, inclusief ontbijtbuffet.

Weekend Berlijn, prachtige bestemming voor een weekendje weg
Berlijn is een prachtige bestemming voor een weekendje weg. Op een aantal uur van Nederland vindt u Berlijn, de hoofdstad van Duitsland. Berlijn is een veelzijdige stad met een rijke historie, waar de Branderburger Tor, Checkpoint Charlie en de restanten van de Berlijnse Muur nog aan herinneren. Daarnaast is het een uitstekende winkelstad, met de Kurfürstendamm en de KaDeWe.

En Berlijn staat ook bekend als een museumstad: de beroemdste is het Pergamonmuseum, waar u de toegangspoorten van de historische stad Babylon kunt bewonderen. Geniet van een heerlijke wandeling in het grote stadspark Tiergarten. Ook een dagje Berliner Zoo behoort tot de mogelijkheden.

Wist u dat u ook heel makkelijk en goedkoop naar Berlijn kunt reizen met de trein. Heerlijk ontspannen stapt u in Nederland in de trein om een aantal uren later midden in Berlijn te arriveren. Natuurlijk biedt Kras ook leuke treinreis arrangementen naar Berlijn aan (retourticket en hotel midden in de stad). Of heeft u toch interesse in onze korte autovakanties Berlijn?

Kras, voor een voordelig en compleet weekend Berlijn
Wilt u graag naar Berlijn, maar wilt u de stad op een sportieve manier ontdekken? Boek dan de fietsvakanties Berlijn van Kras. Hierbij wordt u per bus naar Berlijn gebracht, waarna u de stad per fiets verkend. En bent u al lid van onze nieuwsbrief? Voor vragen kunt u altijd contact met ons op nemen of bekijk onze veelgestelde vragen.

25 Weekendjes weg naar Berlijn gevonden
Duitsland
v
Berlijn
v
Weekendje weg
v
Alle filters verwijderen
Verfijn uw keuze)
Plaats
xBerlijnv
Soort vakantie
xWeekendje wegv
Soort Weekendje weg
Vervoersoort
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Hotel(25)
Aantal sterren
Sorteer op
n

Een moment geduld a.u.b.

8,48.4103138
Beoordeling Weekendje weg Duitsland Berlijn door reizigers van Kras
Gebaseerd op 3138 reviews