Actieve vakantie Groningen - Heerlijk fietsen of wandelen

Uitstekend georganiseerde fiets- of wandelarrangementen in Groningen

Een goede fiets en wandelschoenen zijn geen overbodige luxe tijdens een actieve vakantie Groningen. Onze meest noordelijke provincie wordt versierd door vele meren, bossen en stranden. Zo kunt u in Groningen gaan wadlopen vanuit het dorp Pieterburen. Ook Nationaal Park Lauwersmeer is een bezoek waard. Rietvelden vol Schotse Hooglanders en meren waar de zeearend de baas is vormen de decors. Bijkomen doet u op een terras in de stad Groningen.

Fietsen door Nationaal Park Lauwersmeer

Een actieve vakantie Groningen staat gelijk aan het ontdekken van afwisselende landschappen. De meest noordelijke provincie van Nederland herbergt vele meren, bossen en stranden. Vooral Nationaal Park Lauwersmeer is erg geliefd bij natuurliefhebbers. In dit gebied vormen eilandjes, meren, rietvelden en graslanden de decors. Velden vol orchideeën, Schotse Hooglanders en grazende Konikpaarden passeren de revue tijdens een fietstocht langs het Lauwersmeer. Maar hier kunt u ook de zeearend spotten. Zet tijdens een actieve vakantie Groningen ook eens koers naar het dorp Pieterburen. Vanuit hier starten onvergetelijke wadlooptochten. Pak de laarzen dus maar in!

Actief doen aan het Paterswoldsemeer

Bij Kras verblijft u tijdens een actieve vakantie Groningen in een hotel in Haren. Dit dorpje ligt aan de rand van de gezellige stad Groningen. Via het Paterswoldsemeer fietst u zo naar de studentenstad. Bijkomen van de fietstocht doet u bij een van de bruisende terrassen op de Grote Markt. Maar u kunt ook een lunchpakket meenemen en deze opeten op een van de stranden aan het Paterswoldsemeer. Misschien ziet u wel een otter zwemmen. Wist u dat Haren bekend is vanwege de botanische tuin? In 'Hortus botanicus Haren' kunt u naar hartenlust wandelen langs orchideeën, waterpartijen en boogbruggetjes. Het Chinese theehuis maakt het romantische plaatje compleet.

Verfijn uw keuze
2 Actieve vakanties Groningen (provincie)
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Plaats
Soort vakantie
Soort Actieve vakantie
Gegarandeerd Vertrek
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Vervoersoort
Accommodatie Type
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

7,5
27 beoordelingen Actieve vakanties Nederland Groningen (provincie) door reizigers van Kras