Actieve vakantie Nunspeet - Inclusief comfortabel hotel

De schilderachtige Veluwe ontdekt u eenvoudig vanuit Nunspeet

Vanwege de ligging aan de rand van de Veluwe is het dorp Nunspeet de ideale uitvalbasis voor een actieve vakantie. Trek er met een huurfiets en een picknickmand op uit en bekijk de romantische gezichten van de Elspeetse Heide. Paarse bloemen, kronkelige zandpaden en vennen vormen hier het decor. Breng tijdens een actieve vakantie Nunspeet ook eens een bezoek aan het vestingstadje Elburg en loop de middeleeuwen binnen.

Wandelen over de romantische Elspeetse Heide

Tijdens een actieve vakantie Nunspeet liggen de schilderachtige landschappen van de Veluwe aan uw voeten. Nunspeet is een dorp aan de rand van de Veluwe die omringd wordt door sprookjesachtige bossen en uitgestrekte heidevelden. De ideale bestemming voor wandel- en fietstochten. Kies bij Kras voor het fietsarrangement en u krijgt een gevulde picknickmand mee. Die kunt u oppeuzelen met uitzicht op de romantische Elspeetse Heide. Kronkelige zandpaden, paarse bloemen en ondergelopen vennen vormen hier de plaatjes. Wandel met mooi weer ook eens naar de Zandenplas. Dit meer ligt middenin de dichte bossen van de Veluwe. En dankzij de stranden en het azuurblauwe water zou de Zandenplas lijkt dit bijna op een tropisch stukje Nederland.

Het middeleeuwse decor van Elburg

Ook de middeleeuwen liggen aan uw voeten tijdens een actieve vakantie Nunspeet. Het dorp ligt namelijk op een half uur fietsen van het oude vestingstadje Elburg. Hier zorgen de oude stadsmuren, historische kazematten en vierkante Vischpoort voor een pittoresk decor. Binnen de stadsmuren van Elburg liggen romantische steegjes, geplaveide straten en sfeervolle terrassen voor u klaar. Daarbuiten ligt de haven met de Visafslag Elburg. Een museum die het visserijverleden van Elburg in kaart brengt. Maak vanuit de haven van Elburg ook eens een boottocht met een oude botter over het Drontermeer. Bijkomen na de culturele dag doet u in de sauna van het 4 sterren hotel in Nunspeet. Bekijk snel de voordelige actieve vakanties naar Nunspeet van Kras en beleef een veelzijdige reis!

Verfijn uw keuze
4 Actieve vakanties Nunspeet
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Soort vakantie
Soort Actieve vakantie
Gegarandeerd Vertrek
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Vervoersoort
Accommodatie Type
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

Kortingsdagen
Fietsarrangement Veluwe - NH Veluwe Sparrenhorst (hotel)
Fietsarrangement Veluwe - NH Veluwe Sparrenhorst (hotel)
  • Met gevulde picknickmand en fiets- en wandelroutes
  • Nabij het centrum van Nunspeet
  • Prachtig Belevederebos ligt voor de deur
  • 2, 3, 4 of 5 dagen
Kortingsdagen
i
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum 05-06-2019
Reisduur 2 dagen
Aantal personen 2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten € 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds € 0,00 per boeking
vanaf54
K
8,5
108 beoordelingen Actieve vakanties Nederland Nunspeet door reizigers van Kras