Het kleurrijke karakter van het Caribisch gebied komt snel bovendrijven tijdens een All Inclusive op de Antillen. Zo ligt de iconische Koningin Emmabrug om de hoek van het resort in Curaçao, waarvandaan u eenvoudig de pastelkleurige Handelskade in Willemstad kunt bewonderen. Voor een zonvakantie bent u ook in Cuba op de juiste plek. Wie uit het raam kijkt van 5 sterren hotel in Varedero, heeft een fraai panorama op de hagelwitte zandstranden en de lichtblauwe Caribische Zee.

Een Caribisch gevoel op Cuba

‘Let’s get tropical’ tijdens een All Inclusive in de Antillen! Dit Midden-Amerikaanse gebied in de Caribische Zee kent talloze exotische eilanden waar u een onvergetelijke zonvakantie kunt vieren. Om te beginnen op Cuba, het grootste eiland binnen het Caribisch gebied. Het luxe 5 sterren hotel in de noordwestelijke badplaats Varadero vormt de basis voor een strandvakantie in het ‘paradijs’. Wie de deur uitstapt, wandelt zo het ruim twintig kilometer lange Playa Varadero op waar het hagelwitte zand, de wuivende palmbomen en felblauwe zee rechtstreeks uit een reisgids lijken te komen. Maak ook eens kennis met de koloniale ambiance in de stad Matanzas die ligt op 35 minuten rijden van Varadero. Tussen de pastelkleurige bouwwerken zal het Teatro Sauto in het centrum mogelijk snel opvallen. Dit theater is namelijk gebouwd in een Oud-Griekse stijl en heeft een majestueus exterieur vanwege de stijlvolle arcades, ijzeren balkonnetjes en decoratieve kroonlijsten.

Curaçao: luxe resort in Willemstad

Wie liever het ‘Hollandse’ verleden ontdekt tijdens een All Inclusive naar de Antillen, kan een vakantie vieren op de Nederlandse Antillen. Een geliefde vakantiebestemming zijn de welbekende ABC-eilanden; Aruba, Bonaire en Curaçao. Op het laatstgenoemde eiland is het mogelijk om te overnachten in een luxe resort in het hart van de zuidoostelijke hoofdstad Willemstad. Hier ligt de Koningin Emmabrug bijna letterlijk om de hoek, waardoor u eenvoudig over deze iconische pontjesbrug kunt struinen. Bewonder vanaf deze houten voetgangersbrug eens het uitzicht op de wijk Punda dat een schilderachtig decor heeft dankzij de bontgekleurde koopmanshuizen langs de Handelskade. In dit stadsdeel kunt u tijdens een vakantie Curaçao van Kras dwalen over de Drijvende Markt. Van kraampjes met vers gevangen vis tot stalletjes die gevuld zijn met de meest tropische fruitsoorten, uw zintuigen zullen ongetwijfeld geprikkeld worden op deze levendige markt.

Een ‘liefdevolle’ vakantie op Aruba

Ook het ‘A-gedeelte’ van de ABC-eilanden is het bezoeken waard tijdens een vakantie op de Antillen. Het is uiteraard niet voor niets dat het bordje ‘I Love Aruba’ een van de meest gefotografeerde plekken is van de westelijke hoofdstad Oranjestad. Dit Caribische eiland staat namelijk bol van de natuurlijke bezienswaardigheden waar u spontaan verliefd op kunt worden. Maak bijvoorbeeld een excursie door het centraal gelegen Arikok National Park. Het landschap wordt hier gevormd door scheefgegroeide divi divi bomen en ranke cactussen, terwijl inheemse vogels de melodie bepalen in dit natuurpark. In het All Inclusive hotel aan de westkust komt u daarna waarschijnlijk weer helemaal tot rust tijdens een vakantie Aruba. Vanaf het aangelegen zandstrand Palm Beach heeft u een bijzonder mooi panorama op de glasheldere Caribische Zee, waardoor u hier vast en zeker ook smoorverliefd wordt op Aruba.

Verfijn uw keuze
12 All inclusive vakanties Antillen
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Land
Soort vakantie
Soort All inclusive
Vertrekperiode
Kies een datum
Vervoersoort
Accommodatie Type
Aantal sterren
Faciliteiten
Doelgroep
Klantbeoordeling
Reisduur
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.