All Inclusive Bonaire - Zonovergoten duikparadijs

Zon, zee, strand en.. snorkelen

Wie denkt aan een All Inclusive Bonaire, denkt aan zon, zee, strand en… snorkelen. Scoor al struinend door Kralendijk wat snorkelspulletjes in de winkelstraat Kaya Grandi, en verken de kleurrijke onderwaterwereld van het eilandje Klein Bonaire. Het landschap van Bonaire is divers en er zijn tal van bezienswaardigheden. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan de zoutpiramides in het zuiden en de roze flamingo’s in het Pekelmeer.

De Kaya’s van Kralendijk

Ten noorden van Venezuela liggen de ABC-eilanden; die kent u ongetwijfeld. Maar wist u ook dat deze Caraïbische eilanden niet op alfabetische volgorde liggen? Bonaire is namelijk niet het middelste, maar het meest oostelijke benedenwindse eiland van de drie. Aan de westkust van Bonaire ligt het strand van het Plaza Beach Resort waar u het comfort van een All Inclusive op Bonaire kunt beleven. En als u het resort verlaat om het kleurige Kralendijk te verkennen, wandel dan zeker eens langs de boulevard Kaya Craane. Hier liggen veel zeilboten voor anker en verkopen lokale vissers hun vers gevangen vissen aan de kade zoals wahoo’s. Een klein kwartiertje lopen in zuidelijke richting komt u aan bij de hoofdstraat Kaya Grandi. Scoor hier al struinend langs de bontgekleurde winkeltjes wat snorkelspullen. Die zijn onmisbaar als u van plan bent om ook Klein Bonaire een bezoek te brengen.

Duik het Forest in van Klein Bonaire

In de Caribische Zee en voor de kust van Kralendijk ligt het eilandje Klein Bonaire. Dit onbewoonde eilandje maakt deel uit van het Bonaire National Marine Park en vormt een waar paradijs voor duikers en snorkelaars. De duikplaats Forest in het zuidwesten van Klein Bonaire is bijzonder vanwege de velden met zwart koraal. Riffen met namen als herts-, elandgewei- en hersenkoraal spreken tot de verbeelding. En kleurige tropische keizersvissen, zeepaardjes en zeeschildpadden behoren tot de bewoners van de onderwaterwereld van Klein Bonaire. Tijdens een All Inclusive Bonaire kunt u op excursie gaan en kiezen voor de mangrove kajak- en snorkeltocht bij Lac Cai. Een unieke ervaring, want de mangrovebossen zijn dichtbegroeid en alleen per kajak of al snorkelend te doordringen. Door de lange wortels die uit het water rijzen lijkt het net of de bomen op stelten staan.

Zoutpannen en flamingo’s

Misschien verwacht u bij een All Inclusive Bonaire alleen een snorkel- of strandvakantie met wuivende palmbomen. Toch kent het eiland een zeer divers landschap dat absoluut bezienswaardig is. Het vlakke zuiden van Bonaire beschikt over een bijna buitenaards landschap. Hier kunt u de saliñas (zoutpannen) met zoutpiramides en slavenhuisjes bewonderen. Zoutpannen zijn kunstmatig aangelegde zoutmeren waarbij dood koraal het meer afsluit van de zee. De kleur van de zoutpannen kan verschillen, afhankelijk van het zoutgehalte en de weerkaatsing van het zonlicht. Het bekende Pekelmeer heeft een paarse gloed en is een belangrijke voedingsbron voor veel watervogels, zoals de roze flamingo: het symbool van Bonaire.

Verfijn uw keuze
3 All inclusive vakanties Bonaire
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Plaats
Soort vakantie
Soort All inclusive
Vertrekperiode
Kies een datum
Vervoersoort
Accommodatie Type
Aantal sterren
Faciliteiten
Klantbeoordeling
Reisduur
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

Caribbean Cruise & Curaçao - Sunscape Curaçao Resort
Caribbean Cruise & Curaçao - Sunscape Curaçao Resort
per MS Monarch
  • Inclusief vliegreis, transfers en nacht in All Inclusive hotel op Curaçao
  • Vertrek vanaf Curaçao
  • O.a. Panama, Colombia, Aruba
  • 10 - 17 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum27-10-2019
Reisduur10 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 25.00 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf1361
LG
7,8
goed35 beoordelingen
Bekijk reis
8,1
54 beoordelingen All Inclusive Bonaire door reizigers van Kras