All Inclusive Caribisch gebied - Tropische oase

Onbeperkt genieten op exotische bountyeilanden

Ervaart u straks ook een ‘tropical feeling’ tijdens een All Inclusive Caribisch gebied? Deze Midden-Amerikaanse regio kent namelijk talloze landen waar u spontaan verliefd op kunt worden. Wat te denken van Cuba, waar het mogelijk is om eindeloos te zonnen op de parelwitte stranden van Varadero. Of kiest u toch voor het exotische Aruba? Hier fladderen de tropische vogels namelijk over u heen tijdens een excursie in het Arikok National Park.

Tropische walhalla van Cuba

Let’s get tropical! Waant u zichzelf straks in tropische sferen tijdens een All Inclusive Caribisch gebied? In dit Midden-Amerikaanse gebied liggen namelijk talloze exotische bestemmingen te wachten om ontdekt te worden. Wat te denken van het kleurrijke eiland Cuba, gelegen midden in de Atlantische Oceaan. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het noordwestelijke Varadero, de stad die gezien kan worden als een walhalla onder strandliefhebbers. Vanaf het luxe 5 sterren hotel van Kras ligt u namelijk binnen enkele seconden op het parelwitte zandstrand, dat bijna de gehele noordkust van de stad bedekt. Duikliefhebbers gaan waarschijnlijk liever op excursie met het lokale bedrijf Varadiving richting de duikspot Coral Negro, waar de magische onderwaterwereld van de Atlantische Oceaan bewonderd kan worden. Tijdens een duiktocht kunnen hier kleurrijke vissen zoals murenes, maanvissen en Mexicaanse tetra’s worden gespot in het bijna glasheldere water van deze oceaan.

I Love Aruba!

Wie liever exotische dieren spot op het vasteland, kan een bezoek brengen aan het Midden-Amerikaanse Aruba. Hier is het mogelijk om op excursie te gaan door het uitgestrekte Arikok National Park, gelegen in het oostelijke deel van het eiland. In dit heuvelachtige natuurpark wandelt u tussen stekelige cactussen en brazielbomen, terwijl inheemse vogels zoals Arubaanse holenuilen en maisparkieten over u heen fladderen. Mochten deze vliegensvlugge dieren te snel zijn om scherp op de foto te krijgen, dan kan daarna altijd nog een bezoek worden gebracht aan het fotogenieke Oranjestad. In deze zuidwestelijke hoofdstad staat namelijk het levensgrote ‘I Love Aruba’ logo, dat waarschijnlijk een van de meest gefotografeerde bezienswaardigheden van het eiland is. Verklaar op deze plek dus gerust uw liefde aan het fascinerende Aruba, door een kiekje te schieten terwijl u dit liefdevolle logo omhelst.

Het agavedrankje uit Mexico

Het Midden-Amerikaanse land Mexico kent ook talloze bezienswaardigheden waar u spontaan verliefd op kunt worden tijdens een All Inclusive Caribisch gebied. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de zuidoostelijke stad Tulum, gelegen op het schiereiland Yucatan. Hier is het mogelijk om de gelijknamige archeologische vindplaats te bezichtigen. Het meest fascinerende bouwwerk van deze voormalige Mayastad is misschien wel de ‘Temple of the Frescoes’, waarbinnen kleurrijke fresco’s van Mayagoden zoals Chaac en Ixchel de muren bedekken. Bewonder, maar proef vooral de sfeer van Mexico en stap binnen bij La Mezcalinna in de zuidoostelijke stad Playa del Carmen. Hier kunt u tot in de late uurtjes smullen van het lokale drankje Mescal, een alcoholische agavedrank die samen met een schijfje limoen wordt geserveerd in een shotglas. Salud, oftewel proost!

43 All inclusive vakanties in Caribisch gebied gevonden
Caribisch gebied
v
All inclusive
v
Alle filters verwijderen
Verfijn uw keuze)
Continent
Noord Amerika(43)
Zuid Amerika(1)
Land
Mexico(14)
Dominicaanse Republiek(11)
Cuba(9)
Aruba(5)
Bonaire(3)
Curaçao(3)
Colombia(1)
Panama(1)
Streek
xCaribisch gebiedv
Soort vakantie
xAll inclusivev
Soort All inclusive
Zonvakantie(42)
Vertrekperiode
Kies een datum
Vervoersoort
Inclusief vlucht(39)
Cruise(1)
Accommodatie Type
Hotel(43)
Cruiseschip(1)
Aantal sterren
2 sterren(1)
3 sterren(4)
4 sterren(23)
5 sterren(14)
Faciliteiten
Airco(34)
Al la Carte Restaurant(30)
Aquapark(1)
Buitenzwembad(35)
Discotheek(23)
Duurzame accommodatie(11)
Entertainment(34)
Fitnessruimte(32)
Golfbaan(5)
Kindvriendelijk(23)
Lift(3)
Parkeergelegenheid(6)
Privé strand(8)
Restaurant(30)
Sauna(21)
Speeltuin(3)
Tennisbaan(28)
Wellness center(25)
Wifi aanwezig(27)
Wifi gratis(20)
Winkeltjes(20)
Doelgroep
Adults only(5)
Familiereis(2)
Klantbeoordeling
9 en hoger(4)
8 en hoger(27)
7 en hoger(35)
6 en hoger(36)
Geen beoordeling(7)
Reisduur
6-9 dagen(42)
10-14 dagen(43)
15-22 dagen(43)
23+(42)
Budget p.p.
€ 400 - € 599(2)
€ 600 - € 799(16)
€ 800 - € 999(27)
Vanaf € 1000(43)
Sorteer op

Een moment geduld a.u.b.

Caribbean Cruise & Curaçao - Sunscape Curaçao Resort
Caribbean Cruise & Curaçao - Sunscape Curaçao Resort
per MS Monarch
  • Inclusief vliegreis, transfers en nacht in All Inclusive hotel op Curaçao
  • Vertrek vanaf Curaçao
  • O.a. Panama, Colombia, Aruba
  • 10 - 17 dagen
i
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum 19-05-2019
Reisduur 10 dagen
Aantal personen 2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten € 25.00 per boeking
Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
vanaf1109
LG