All Inclusive Gambia - Zonovergoten vakantie Afrika

Ontspannen aan de goudgele Atlantische kust

Gouden stranden, wuivende palmen en schilderachtige vissersdorpjes. Dit klinkt als een waar sprookje, niet waar? Ontdek tijdens een All Inclusive Gambia deze droombestemming in West-Afrika. Op de kleurrijke Serrekunda Market maakt u kennis met de vriendelijke bevolking van het land. En de ongerepte natuur verkent u in het Abuko Nature Reserve. Geniet bovendien onbeperkt van de faciliteiten van het luxe hotel of werk aan een zomers kleurtje op het strand van Brufut.

Onbeperkt genieten in Brufut

Vlieg met Kras voordelig naar Gambia en binnen de kortste keren staat u met uw voeten in het zand op een van de stranden. Het kleine landje in West-Afrika grenst in het noorden aan Senegal en in het westen aan de Atlantische Oceaan. De goudgele kustlijn bestaat uit lange zandstranden, terwijl het binnenland uit tropisch oerwoud bestaat. Start een vakantie Gambia bijvoorbeeld in het vissersdorpje Brufut waar het luxe 5 sterren hotel direct aan het gelijknamige strand ligt. Op het door palmbomen omringde strand kunt u vanaf uw ligbed genieten van de rust en van het fantastische uitzicht over de golvende zee. Geniet van de onbeperkte faciliteiten van het hotel en probeer eens een lokaal ‘domoda’ gerecht. Na de pikante kipschotel met satésaus wilt u misschien wel even 'afkoelen' in het verfrissende buitenzwembad.

De kleurrijke markt van Serrekunda

De temperaturen tijdens een All Inclusive Gambia kunnen behoorlijk oplopen, het is daarom ook niet verwonderlijk dat de lokale dames over het algemeen gekleed gaan in luchtige gewaden. Deze ‘batikdoeken’ hebben vaak een opvallende kleur en passen in zekere zin goed bij de altijd vrolijke bevolking. Bezoek tijdens een zonvakantie Gambia de batikfabriek in Serrekunda en aanschouw gerust het productieproces van deze kleurrijke doeken. Slenter vervolgens aan de rand van het centrum van Serrekunda over de bont gekleurde Serrekunda Market. Alle zintuigen worden waarschijnlijk geprikkeld op de bruisende markt. Zo 'waait' de geur van verse specerijen uw neus binnen, terwijl er een eindje verderop wordt onderhandeld over een zijdezacht stofje. Of smul eens op een plastic stoeltje van een mierzoete papaja, die het exotische vakantiegevoel in Gambia ongetwijfeld zal versterken. 

Safari door Abuko Nature Reserve

Maak tijdens een All Inclusive Gambia ook kennis met de Afrikaanse diersoorten door op excursie te gaan naar het Abuko Nature Reserve. Het natuurreservaat ligt op ongeveer 40 minuten landinwaarts van Brufut en kent een immense diversiteit qua flora en fauna. Zo wandelt u het ene moment door een spectaculair savannegebied en staat u binnen een mum van tijd in een dichtbegroeid tropisch regenwoud. In het Abuko Nature Reserve kunt u meer dan 250 verschillende vogelsoorten bewonderen waaronder de blauwgekleurde sunbirds en de groene toerako’s. Vanuit een veldstation kijkt u uit over een modderpoel vol wilde dieren. Behalve vogels is het mogelijk om grazende stelvarkens en springende bosbokken te spotten. En wie weet kruipt er zelfs een nijlkrokodil door de drassige moerasvelden.

1 All inclusive reis naar Gambia gevonden
Gambia
v
All inclusive
v
Alle filters verwijderen
Verfijn uw keuze)
Continent
Afrika(1)
Plaats
Soort vakantie
xAll inclusivev
Soort All inclusive
Zonvakantie(1)
Vertrekperiode
Binnen 1 week(1)
Binnen 2 weken(1)
Binnen 1 maand(1)
December 2018(1)
Januari 2019(1)
Februari 2019(1)
Maart 2019(1)
April 2019(1)
Mei 2019(1)
Binnen 1 week(1)
Binnen 2 weken(1)
Binnen 1 maand(1)
December 2018(1)
Januari 2019(1)
Februari 2019(1)
Maart 2019(1)
April 2019(1)
Mei 2019(1)
Juni 2019(1)
Juli 2019(1)
Augustus 2019(1)
September 2019(1)
Oktober 2019(1)
Vervoersoort
Inclusief vlucht(1)
Accommodatie Type
Hotel(1)
Aantal sterren
5 sterren(1)
Faciliteiten
Airco(1)
Buitenzwembad(1)
Entertainment(1)
Fitnessruimte(1)
Kindvriendelijk(1)
Lift(1)
Sauna(1)
Speeltuin(1)
Klantbeoordeling
7 en hoger(1)
6 en hoger(1)
Reisduur
6-9 dagen(1)
10-14 dagen(1)
15-22 dagen(1)
23+(1)
Budget p.p.
€ 800 - € 999(1)
Vanaf € 1000(1)
Sorteer op

Een moment geduld a.u.b.

7,8
Beoordeling All Inclusive Gambia door reizigers van Kras
Gebaseerd op 61 reviews