All Inclusive Griekenland - Zorgeloos genieten

Zonvakantie op het kleurrijke Corfu of middeleeuwse Rhodos

Een zonvakantie zonder zorgen op een mooi Griekse eiland als Kreta waar u een stevige wandeling in een van de grootste kloven van Europa kunt maken. Of struin op het eiland Rhodos door het prachtige Rhodos-stad over de middeleeuwse mozaïek-straatjes. ’s Avonds weer retour in het ‘warme bad’ dat All Inclusive Griekenland heet.

Het ridderlijke Rhodos

Griekenland is bij uitstek een eilandenrijk. En één van die mooie eilanden is Rhodos. Het is het grootste van de eilandengroep Dodekanesos voor de kust van Turkije en heeft een rijk verleden met vele bezienswaardigheden. Het bergachtige eiland is voor het grootste gedeelte bedekt met bossen vol vruchtbare dalen. Verblijf tijdens een All Inclusive Griekenland zeker eens in een luxe hotel van Kras in het fraaie plaatsje Ixia, net ten westen van Rhodos-stad op de noordpunt van het eiland. Ixia heeft alles in huis voor een puike strandvakantie: fijn kiezelstrand, gezellige bars en intieme restaurants. Rhodos-stad schittert op slechts zes kilometer van Ixia. Rhodos is heerlijk pittoresk met nauwe mozaïekstraatjes in de oude middeleeuwse binnenstad. Bezoek zeker het Paleis der Grootmeesters, gelegen op het hoogste punt van de stad. Dit middeleeuws verdedigingswerk doet tegenwoordig dienst als museum over het ridderlijk bestaan. En na een dagje Rhodos is het weer goed toeven in uw luxe 4 sterren hotel van Kras in het relatief rustige Ixia.

Kreta: ravijnen en het multiculti Chania

Van het oostelijk Rhodos naar het meest zuidelijke en grootste Griekse eiland: Kreta. Op het tweehonderd kilometer lange eiland is de keuze elke dag weer: ‘shall I stay or shall I go’? Het is heerlijk om in het luxe resort te blijven. Maar er is genoeg te doen en te zien op Kreta. In het binnenland zijn hoogvlaktes en ravijnen waaronder de Samariakloof, een van de grootste ravijnen van Europa. In dit nationale park heeft u kans de kri-kri-geit tegen te komen, de Kretenzische wilde geit die op weinig andere plekken nog voorkomt. De wandeltocht voert u uiteindelijk door de IJzeren Poort, de nauwe doorgang tussen honderden meters hoge bergen. Niet ver van de kloof, even ten oosten van Chania ligt Kalives. In deze rustige badplaats ligt één van de All Inclusive 4 sterren hotels van Kras, in een prachtige baai. Het nabijgelegen Chania is een mooi stadje met nauwe straatjes en pittoreske pleintjes. De oude wijken hebben nog herkenbare Joodse, Turkse en Venetiaanse ‘roots’. Gezeten aan de haven op een van de zonnige terrassen heeft u zicht op het 15e eeuwse Venetiaanse vuurtorentje dat de haven afbakent.

Corfu: het groenste Griekse eiland

Een ander eiland waar Venetianen hun sporen hebben achtergelaten is Corfu. Het ligt voor de kust van Albanië in de Ionische Zee en heeft een afwisselend heuvelachtig landschap met cipressen en olijfbomen. Aan de westkant van het eiland ligt het rustige plaatsje Agios Gordios met een prachtig zandstrand en een ideale plek voor een All Inclusive Griekenland. Het dorpje is gelegen aan de voet van de groene helling. In het centrum zijn diverse restaurants, cafés en winkeltjes te vinden. Agios Gordios is een mooi vertrekpunt voor wandelroutes waarmee u het bosrijke achterland verkent. Aan de andere kant van het eiland ligt Corfu-stad. Aan de gebouwen is af te lezen dat het eiland lange tijd Venetiaans is geweest. Drink hier uw café frappé of een lekkere ouzo op een van de vele terrassen. En ’s avonds kunt u, na een goed diner bij uw riante 4 sterren hotel, de zon in de Ionische Zee zien zinken.

Verfijn uw keuze
3 All inclusive vakanties Griekenland
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
  Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Plaats
Soort vakantie
Soort All inclusive
Vertrekperiode
Kies een datum
Vervoersoort
Accommodatie Type
Aantal sterren
Faciliteiten
Doelgroep
Klantbeoordeling
Reisduur
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

Silva Beach (hotel)
Silva Beach (hotel)
 • All Inclusive
 • Typisch Kretenzer bouwstijl
 • Direct aan het strand
 • De ideale locatie!
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum08-05-2020
Reisduur6 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 25.00 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf526
G
8,5
geweldig10 beoordelingen
KaartBekijk reis
Calimera Sirens Beach (hotel)
Calimera Sirens Beach (hotel)
 • All Inclusive
 • Veel lekkers om te proeven!
 • Kids komen tijd te kort
 • Gunstige locatie
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum08-05-2020
Reisduur6 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 25.00 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf535
G
9,7
uitmuntend3 beoordelingen
KaartBekijk reis
Keri Village & Spa (hotel)
Keri Village & Spa (hotel)
 • All Inclusive genieten
 • Adults only
 • Gelegen in de groene heuvels
 • Gratis shuttle naar het strand
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum11-05-2020
Reisduur5 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 25.00 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf533
G
8,4
erg goed26 beoordelingen
KaartBekijk reis
8,5
39 beoordelingen All Inclusive Griekenland door reizigers van Kras