Het bergachtige hart en de middeleeuwse steden vormen een prachtig contrast op dit Griekse eiland tijdens een All Inclusive Rhodos. Vanuit het luxe hotel in Ixia staat u zo in de naastgelegen hoofdstad Rhodos-Stad. Hier is het mogelijk om het Paleis van de Grootmeesters te verkennen, dat bijna het uiterlijk heeft van een middeleeuws zandkasteel. Of maak een excursie door de heuvelachtige Vlindervallei waar zwart-geel gekleurde ‘gestippelde harlekijn’ vlinders voor unieke kiekjes zorgen.

Ixia: toegangspoort tot Rhodos-Stad

De hoogtepunten uit de Griekse Oudheid, begroeide berggebieden en charmante kustplaatsen wisselen elkaar in rap tempo af tijdens een All Inclusive Rhodos. Het eiland Rhodos ligt in het zuidoosten van Griekenland en verrast u bijna constant dankzij de talloze contrasten die te bewonderen zijn. Vanuit het luxe 4 sterren hotel in de badplaats Ixia staat u bijvoorbeeld binnen 10 minuten rijden in het centrum van de noordelijke hoofdstad Rhodos-Stad. In het stadshart kunt u op excursie door het middeleeuwse Paleis van de Grootmeesters. Hier is het mogelijk om te struinen over de binnenplaats van deze zandstenen citadel, waar fraaie kiekjes te schieten zijn van de hoekige kantelen en statige portalen. Neem vervolgens gerust een duik in het Romeinse verleden van Rhodos-Stad door langs de westkust de Akropolis van Rhodos te verkennen. Niet alleen is tussen de ruïnes een halvemaanvormig theater te ontdekken, maar ook de robuuste zuilen tonen de voormalige grandeur van dit complex.

Rustgevende vakantie Faliraki

Verruil de eeuwenoude bezienswaardigheden ook eens in voor de natuurlijke schoonheid van dit Griekse eiland tijdens een All Inclusive Rhodos. Zo ligt op 30 minuten rijden van het noordoostelijke Faliraki de bergachtige Vlindervallei. Vooral in de zomer is het de moeite waard om langs de kletterende beekjes, watervalletjes en fleurige amberbomen van dit natuurgebied te dwalen. Complete boomstammen van deze boomsoort zijn in deze periode namelijk bedekt met de geel-, zwart- en oranje gekleurde ‘gestippelde harlekijn’ vlinder, wat voor een fleurig schouwspel zorgt. Wie daarna lekker tot rust wil komen tijdens een vakantie op Rhodos, kan aan de noordoostkust de thermen van Kalithea bezoeken. In dit kuuroord kunt u zich onderdompelen in het lichtblauwe bronwater, waarbij u uitkijkt op de sierlijke mozaïekvloeren en fonteintjes. Het is ook mogelijk om neer te ploffen op het aangelegen kiezelstrand, om vervolgens verkoeling te zoeken in de glasheldere Middellandse Zee.

Verfijn uw keuze
2 All inclusive vakanties Rhodos
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Plaats
Soort vakantie
Soort All inclusive
Vertrekperiode
Kies een datum
Vervoersoort
Accommodatie Type
Aantal sterren
Faciliteiten
Klantbeoordeling
Reisduur
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

Sirene Beach Hotel
Sirene Beach Hotel
  • All Inclusive
  • Ruime kamers en familiekamers
  • Vriendelijk personeel
  • Gevarieerd en lekker eten
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum01-10-2020
Reisduur6 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf506
G
8,1
erg goed12 beoordelingen
KaartBekijk reis
Avra Beach Hotel
Avra Beach Hotel
  • Fijne All Inclusive aan zee
  • In het centrum van Ixia
  • Pal aan het strand
  • Zonnestralen op het balkon
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum01-10-2020
Reisduur6 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf534
G
8,2
erg goed22 beoordelingen
KaartBekijk reis
8,2
34 beoordelingen All Inclusive Griekenland Rhodos door reizigers van Kras