Een mysterieus landschap vol zwarte lavastranden onder aangename temperaturen. Kijk uw ogen uit tijdens een All Inclusive vakantie op het Canarische Eiland Lanzarote. Het vulkanische eiland zal u verrassen met zijn fijne stranden en unieke natuur. Verblijf All Inclusive in de badplaats Playa Blanca en neem rust op het witte flamingo beach. Of laat u rondrijden tussen de lavavelden en vulkaankegels in het Nationale Park Timanfaya.

Zonsessies op Lanzarote

Na slechts 5 uur vliegen bereikt u al de ‘Zwarte Parel van de Canarische Eilanden’ oftewel Lanzarote. Dit vulkanische eiland ligt voor de kust van Marokko en kent vele donkere lavastranden. Gelukkig is het op Lanzarote in de zomer gemiddeld zo’n 25 graden dus u kunt volop genieten van de warme zonnestralen. Laat u helemaal de watten leggen tijdens een vakantie in lanzarote en verblijf op basis van All Inclusive in de relatief rustige plaats Playa Blanca. Via de promenade Calle de la Chalana kunt u een schitterende wandeling langs de kust maken met uitzicht op het Canarische Eiland Fuerteventura. Of trek de badkleding alvast aan voor een zonsessie op flamingo beach. Dit witte zandstrand ligt in een knusse baai waardoor het zeewater een stuk kalmer is. Op het strand kunt u bij de strandbar terecht voor de nodige versnaperingen. Kan het leven nog beter dan tijdens een All Inclusive vakantie op Lanzarote?

Lanzarote: samensmelting van natuur en cultuur

Op Lanzarote komt natuur en cultuur samen. In het noorden van Lanzarote, aan de voet van de vulkaan Monte de la Corona, kunt u vanuit een hotel in Teguise de Jameos del Agua grotten bewonderen. Dit onderaardse grottenstelsel is ontstaan door vulkaanstromen. Vooral het meer tussen de donkere rotsen is een lust voor het oog. In het meer leven zeldzame albinokreeftjes die zorgen voor kleine lichtpuntjes vanwege het zonlicht dat in het water schijnt. Maar ook de omliggende tuinen met idyllische vijver is een lust voor het oog tijdens een vakantie Lanzarote. In het zuidwesten van Lanzarote kunt u nog meer natuurschoon zien in het Nationaal Park Timanfaya. Tijdens een busrit door het wilde vulkaanlandschap heeft u een mooi zicht op de unieke lavavelden en vulkaankegels. Neem vooral een fotocamera mee tijdens een All Inclusive vakantie op Lanzarote met Kras.

Verfijn uw keuze
6 All inclusive vakanties Lanzarote
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Soort vakantie
Soort All inclusive
Vertrekperiode
Kies een datum
Vervoersoort
Accommodatie Type
Aantal sterren
Faciliteiten
Klantbeoordeling
Reisduur
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,3
527 beoordelingen All Inclusive Spanje Lanzarote door reizigers van Kras