In de Turkse badplaats Fethiye stapt u een paradijselijk decor van witte stranden, azuurblauw water en dobberende zeilboten binnen. Om de heuvels versierd met pijnbomen niet te vergeten. Tijdens een All Inclusive Fethiye zal het u aan niks ontbreken en brengt de ober van het luxe hotel u gerust alle hapjes en drankjes. Zet met de dolmus ook eens koers naar het Amfitheater van Pinara waar Lycische graftombes verscholen liggen.

Idyllisch natuurschoon in Fethiye

Stap tijdens een All Inclusive Fethiye een paradijselijk plaatje binnen van azuurblauw water, witte stranden, dobberende bootjes en heuvels bedekt met pijnbomen. Fethiye is een rustige badplaats aan de Lycische kust in het zuidwesten van Turkije. Hier geniet u in een van de 5 sterren hotels van het prachtige landschap van het Taurusgebergte. Neem plaats bij het zwembad, kijk uit over de idyllische baai en laat de ober een glas Ayran en bord met Turkse mezzes brengen. Maar u kunt ook luieren op Gemiler Beach. Het luxe All Inclusive hotel van Kras staat direct aan het strand. Een frisse duik in de Middellandse Zee is dan ook zo gemaakt. 's Avonds is het oude centrum van Fethiye absoluut een bezoek waard. Smalle straatje vol met kleurrijke bazaars, Turkse theehuizen en terrasjes vormen hier het decor. Dé plek om een handgemaakt souvenir op de kop te tikken. 

Historische bouwwerken uit de Lycische tijd

Fethiye mag dan wel omringd worden door schilderachtig natuurschoon, ook de culturele bezienswaardigheden ontbreken niet. Laat tijdens een All Inclusive Fethiye de luxe van het hotel even voor wat het is en zet per dolmus koers naar het Amfitheater van Pinara. Dit eeuwenoude bouwwerk ligt op zo'n half uur rijden van Fethiye en was de plek waar vroeger Gladiatoren optraden. Bij het theater liggen ook de Lycische graftombes. Deze koningsgraven zijn uitgehakt in de dichtbeboste rotswanden en worden versierd met historische inscripties. Vooral het Koningsgraf is rijk versierd en absoluut een bezichtiging waard. Bij terugkomst in het All Inclusive hotel in Fethiye kunt u bijkomen in de hamam.

Verfijn uw keuze
1 All inclusive reis Fethiye
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Plaats
Soort vakantie
Soort All inclusive
Vertrekperiode
Kies een datum
Vervoersoort
Accommodatie Type
Aantal sterren
Faciliteiten
Klantbeoordeling
Reisduur
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,4
13 beoordelingen All Inclusive Turkije Fethiye door reizigers van Kras