Laat u volledig in de watten leggen tijdens een All Inclusive in Lara. Ontspan op een van de lange zandstranden van deze Turkse badplaats nabij Antalya en geniet van de luxe en weelde van de 5 sterren hotels van Kras. Een dagexcursie naar de Düden watervallen is ook zeker de moeite waard tijdens deze luxe All Inclusive vakantie in Turkije. Aan het einde van de dag staat in uw luxe hotel in Lara een heerlijke maaltijd voor u klaar.

All Inclusive in de ‘Golden Mile’ van Lara

Een All Inclusive naar Lara is perfect voor wie wil genieten van luxe en weelde tijdens een vakantie in Turkije. In deze badplaats, ten oosten van Antalya gelegen, vindt u veel luxe hotels direct aan het strand met uitgebreide All Inclusive formules. U hoeft eigenlijk uw hotel niet meer te verlaten tijdens een zonvakantie in Lara, want alles vindt u in het hotel zelf. Dit fraaie gebied in Lara wordt ook wel de ‘Golden Mile’ genoemd.  Wie zin heeft een dagje strand, loopt vanuit de luxe hotels van Kras zo naar het langgerekte zandstrand van Lara. Het donkere zand vormt hier een mooi contrast met de blauwe kleur van de Middellandse Zee en de prachtige kliffen rondom het strand. Strijk neer op een ligbed en geniet van het prachtige uitzicht!

Afkoelen bij de Düden watervallen

Zin een dagexcursie tijdens een All Inclusive Lara? Breng dan zeker eens een bezoek aan de Düden watervallen, ten noorden van Antalya gelegen. Al wandelend door de ongerepte natuur bereikt u een grot aan de achterkant van de Düden waterval. In deze grot ziet u het water voor uw neus naar beneden denderen. Enkele meters lager valt het water in een meertje, waarbij u met een stralend zonnetje erbij lekker kunt picknicken en kunt genieten van het schouwspel. Na deze All Inclusive vakantie neemt u afscheid van de Turkse Rivi è ra en gaat u uitgerust naar huis.

Dagtrip naar bruisend Antalya

Vanuit onze All Inclusive hotels in Lara is het tevens een kort ritje naar de bruisende stad Antalya. Op de bekende brede Ataturk boulevard langs de Middellandse Zee wuiven palmbomen en maken verkopers een praatje met de voorbijgangers. Spendeer in dit levendige centrum uw Turkse lira's op de kleurrijke bazaar, drink een ijskoude raki op een van de vele terrassen of breng een bezoek aan de haven in Oud-Antalya, waar dagelijks tientallen boten aanmeren en vertrekken. Sluit de dag af met een drankje en proost met uw reisgezelschap op een geslaagde All Inclusive in Lara!

Verfijn uw keuze
10 All inclusive vakanties Lara
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Plaats
Soort vakantie
Soort All inclusive
Vertrekperiode
Kies een datum
Vervoersoort
Accommodatie Type
Aantal sterren
Faciliteiten
Klantbeoordeling
Reisduur
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,6
381 beoordelingen All Inclusive Turkije Lara door reizigers van Kras