Autovakantie Bad Sassendorf – Ontdek het Sauerland

Uw autovakantie naar Bad Sassendorf boekt u gemakkelijk en voordelig bij Kras! Maak uw keuze uit verschillende arrangementen naar het Sauerland.

Bad Sassendorf, verrassend veelzijdig
Bad Sassendorf ligt op de Hellwegvlakte, in Westfalen. De stad is van oudsher een zoutboerendorp en tegenwoordig een erkende mineraal- en kuurplaats. Toch kent de stad nog altijd talloze zoutwaterbronnen en is daarmee uitgegroeid tot het centrum van de zoutproductie van Westfalen. De stad staat bol van cultuur; hoogwaardige muziek- en cabaretvoorstellingen, concerten van kuurorkesten en allerlei sportevenementen zorgen voor een grote variatie. Leer de geschiedenis van de ertsmijnbouw kennen in de bezoekersmijn Ramsbeck. Maak een wandeling door de uitgestrekte natuur van het kuurpark, met fonteinen, schilderachtige vijvers, vele soorten bloemen en een rozentuin of ga zwemmen in het zoute warmwaterbad.

Kras, uw Duitslandspecialist
Niet naar Bad Sassendorf, maar wel een andere autovakantie Duitsland? Bij Kras heeft u de keuze uit meer dan 150 voordelige autovakanties! Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste aanbiedingen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Verfijn uw keuze
2 Autovakanties Bad Sassendorf
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Plaats
Soort vakantie
Soort Autovakantie
Klantbeoordeling
Aantal sterren
Afstand tot centrum
Afstand tot openbaar vervoer
Accommodatie Type
Faciliteiten
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,3
222 beoordelingen Autovakanties Duitsland Bad Sassendorf door reizigers van Kras