Autovakantie Chemnitz - Veelzijdig Saksen

Combineer mooie steden, natuur en cultuur tijdens uw autovakantie naar Chemnitz in Saksen. Geniet van een scherpgeprijsde autovakantie bij Kras, dé Duitsland-specialist!

Autovakantie Chemnitz, naar het hart van Saksen
Deze 850 jaar oude stad ligt in het hart van Saksen. In Chemnitz staan muziek en kunst centraal, waardoor u hier veel bezienswaardigheden kunt vinden. Op het Theaterplein zijn het Koning Albert Museum, het Operahuis en de St. Peter Kerk gevestigd. De opera?s van Wagner trekken jaarlijks duizenden bezoekers. In het centrum van de stad zijn het oude en nieuwe raadhuis te vinden. Vanaf het oude raadhuis heeft u een prachtig uitzicht over de stad. Ook het Karl Marx monument is een bezoek waard. Winkelen is mogelijk in het vernieuwde centrum van de stad, waar u diverse winkels en boetieks vindt. En na een dag vol indrukken kunt u bijkomen in één van de vele restaurants en cafés. In Saksen kan het!

Kras, uw Duitslandspecialist
Niet naar Chemnitz, maar wel een andere autovakantie Duitsland? Bij Kras heeft de keuze uit meer dan 150 voordelige autovakanties Duitsland! Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste aanbiedingen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

1 Autovakantie naar Chemnitz gevonden
Duitsland
v
Chemnitz
v
Autovakantie
v
Alle filters verwijderen
Verfijn uw keuze)
Reisduur
Streek
Plaats
xChemnitzv
Soort vakantie
xAutovakantiev
Soort Autovakantie
Klantbeoordeling
Aantal sterren
Afstand tot centrum
Accommodatie Type
Sorteer op
n

Een moment geduld a.u.b.

8,4
Beoordeling Autovakanties Duitsland Chemnitz door reizigers van Kras
Gebaseerd op 209 reviews