Autovakantie Saksen-Anhalt – Zorgeloos genieten

Tijdens uw autovakantie naar Saksen-Anhalt maakt u kennis met een overweldigende natuur, cultuurrijke steden en een gastvrije bevolking. Bij Kras boekt u bovendien tegen de scherpste prijzen. Maak kennis met ons uitgebreide aanbod.

Autovakantie Saksen-Anhalt, veelzijdige natuur en cultuurrijke steden
Saksen-Anhalt kenmerkt zich door een unieke combinatie van natuur, cultuur en geschiedenis. Geniet van heilzame bronnen in kuurstad Bad Kössen. Stedenliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Domstad Naumburg of de hoofdstad van Saksen-Anhalt; Magdeburg. Ook rozenstad Sangerhausen is een aanrader. Geniet van actieve tochten door de natuur in Natuurpark Harz en het landschap langs de Elbe. Bekijk ook de schitterende tuinen en unieke vakwerkhuizen. Het zuiden van de deelstaat is populair bij wijnliefhebbers. Ook de vele Hanzesteden zijn een bezoek meer dan waard. Kom genieten en beleef Saksen-Anhalt!

Kras voor al uw autovakanties naar Duitsland
Bekijk ook ons uitgebreide aanbod stedentrips! Comfortabel met de bus ertussenuit? Kras heeft een uitgebreid aanbod busreizen naar Duitsland. Ook heeft Kras een scherp geprijsd aanbod fietsvakanties en wandelvakanties naar Duitsland.

Verfijn uw keuze
1 Autovakantie Saksen-Anhalt
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Plaats
Soort vakantie
Soort Autovakantie
Klantbeoordeling
Aantal sterren
Afstand tot centrum
Accommodatie Type
Faciliteiten
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

7,3
9 beoordelingen Autovakanties Duitsland Saksen-Anhalt door reizigers van Kras