Autovakantie Bloemenrivièra - Voordelige autoreizen

Volg de mooiste autoroutes door deze schilderachtige regio in Italië

Dorpen waarbij de pastelkleurige huizen tegen rotsen zijn gebouwd, baaien langs de kraakheldere Middellandse Zee en vele olijfbomen vormen de decors van een autovakantie Bloemenrivièra. Deze kustregio in het zuidwesten van Italië wordt gezien als een van de meest schilderachtige gebieden ter wereld. Bij Kras verblijft u in een hotel in San Bartolomeo al Mare. Op korte afstand van de Cinque Terre en de mondaine stad San Remo.

De schilderachtige gezichten van de Bloemenrivièra

Een van de meest idyllische gebieden ter wereld is de Italiaanse Bloemenrivièra. Kleurrijke dorpjes die op rotsen zijn gebouwd, bloeiende olijfbomen en baaitjes met kraakhelder water vormen hier de plaatjes. De Bloemenrivièra is dan ook een geliefde afbeelding op ansichtkaarten en vakantiefoto's. Bij Kras rijdt u tijdens een autovakantie Bloemenrivièra zo'n vakantiedecor binnen en verblijft u in een hotel in San Bartolomeo al Mare. Een typisch kustdorp waar pastelkleurige huizen tegen een heuvel zijn opgebouwd. De San Giovanni Battista-kerk met zijn imposante klokkentoren en indrukwekkende beeldhouwwerken maakt het decor compleet. Ontspannen na de lange autorit doet u op het strand bij Bagni Medusa.

De kustroutes van de Bloemenrivièra verkennen

Een bezoek aan de Cinque Terre mag tijdens een vakantie aan de Bloemenrivièra eigenlijk ook niet ontbreken. Deze schilderachtige dorpjes bestaan uit kleurrijke huizen en zijn op woeste rotsen gebouwd langs de Middellandse Zee. De Cinque Terre bestaat uit 5 dorpen en ligt op circa 2 uur rijden van het hotel in San Bartolomeo al Mare. Maar het is ook mogelijk om tijdens de autovakantie te verblijven in het mondaine San Remo. Deze stad laat zich vooral kenmerken door de statige paleizen en dobberende zeilboten in de haven van San Remo. Vanuit hier kunt u zelfs boottochten maken naar Monaco. Of stap tijdens een autovakantie Bloemenrivièra de auto in en verken de baaien rondom San Remo. Al rijdend over de Strada Statale 1 Via Aurelia kustroute komt u er genoeg tegen. Waar gaat u straks uitrusten tijdens een voordelige vakantie naar de Italiaanse Bloemenrivièra van Kras?

2 Autovakanties in Bloemenrivièra gevonden
Italië
v
Bloemenrivièra
v
Autovakantie
v
Alle filters verwijderen
Verfijn uw keuze)
Vertrekperiode
April 2019(2)
Mei 2019(2)
Juni 2019(2)
Juli 2019(2)
Augustus 2019(2)
September 2019(2)
Oktober 2019(2)
Reisduur
3-5 dagen(2)
6-9 dagen(2)
10-14 dagen(2)
15-22 dagen(2)
Streek
xBloemenrivièrav
Soort vakantie
xAutovakantiev
Soort Autovakantie
Weekendje weg(2)
Klantbeoordeling
8 en hoger(1)
7 en hoger(2)
6 en hoger(2)
Aantal sterren
3 sterren(2)
Afstand tot centrum
< 2km(1)
< 5km(1)
Accommodatie Type
Hotel(2)
Faciliteiten
Airco(1)
Binnenzwembad(1)
Buitenzwembad(2)
Huisdieren welkom(1)
Lift(2)
Parkeergelegenheid(1)
Restaurant(1)
Wifi aanwezig(2)
Budget p.p.
€ 0 - € 99(2)
€ 100 - € 199(2)
€ 200 - € 399(2)
€ 400 - € 599(2)
Sorteer op

Een moment geduld a.u.b.

8,0
Beoordeling Autovakanties Italië Bloemenrivièra door reizigers van Kras
Gebaseerd op 86 reviews