Vakantie Veneto: een regio om nooit meer te vergeten

Hooggebergte, lage vlaktes en kust. U vindt dit allemaal in de Italiaanse streek Veneto. Deze prachtige en typisch Italiaanse streek ligt in het noordoosten van Italië. In het oosten vindt u de prachtige Dolomieten. Dit gebergte zorgt voor een natuurlijke grens. Richting de kust vindt u prachtige laagvlaktes met een adembenemend vergezicht. U kunt hier plaatsen als Verona en Padua bezoeken. Veneto beschikt ook over een uitgestrekte kustlijn. U kunt heerlijk genieten van de Adriatische zee. Ook de wereldberoemde stad Venetië ligt hier prachtig aan het water. Keuze genoeg tijdens uw bezoek aan de regio Veneto.

Vakantie in Veneto
Tijdens uw autovakantie Veneto kunt u genieten van Italiaanse steden, natuur en cultuur. Venetië is een wereldberoemde trekpleister. U kunt een traditionele gondelvaart maken door de Canal Grande of de talloze steegjes en bruggen bezichtigen. Naast Venetië per water te verkennen, kunt u ook heerlijk wandelend deze prachtige stad verkennen. Het middelpunt van Venetië is de San Marco-kathedraal. De kathedraal staat op het San Marco plein en u kunt hier heerlijk genieten van het uitzicht onder het genot van een kopje koffie.

In de laagvlaktes van Veneto vindt u de stad Verona. Deze eeuwenoude stad was een belangrijk knooppunt in de Romeinse tijd. In Verona vindt u een historisch centrum met een Romeins amfitheater. In dit theater werden door de Romeinen operavoorstellingen gegeven. Tijdens uw bezoek kunt u ervaren hoe de Romeinen bijna 2000 jaar geleden ook al in het amfitheater zaten. Verona ligt op ongeveer 20km afstand van het Gardameer. Ook dit meer kunt u natuurlijk bezoeken tijdens uw vakantie Veneto.

Vakantie in Veneto met Kras
Op vakantie in Veneto kun u heel veel moois zien. Kras heeft daarom een uitgebreide selectie aan reizen naar Veneto, maar ook andere Italiaanse regio’s in het aanbod. Kras zorgt voor de accommodaties en de service en u reist in eigen tempo door prachtige Italiaanse regio’s. Maar u kunt ook het gemak van de bus kiezen, waarbij ook de reis tot in de puntjes door Kras geregeld is!

Als u alleen reist zijn de single reizen Veneto wellicht iets voor u. Een aantal mooie rondreizen gecombineert Veneto met andere steden in Noord-Italië, zoals Bologna en Florence

Veneto en andere bestemmingen van Kras
Als u nog inspiratie wilt opdoen, dan heeft Kras ook vergelijkbare bestemmingen in het programma. Kijkt u ook eens bij de vakanties in andere regio’s van Italië zoals Toscane en Sicilië.

Meer informatie?

Mocht u nog vragen hebben over het aanbod van Kras, dan vindt u wellicht het antwoord bij de veelgestelde vragen. Uiteraard kunt u voor uw vragen contact opnemen met Kras. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de vakanties.

Verfijn uw keuze
17 Autovakanties Veneto
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Soort vakantie
Soort Autovakantie
Klantbeoordeling
Aantal sterren
Afstand tot centrum
Afstand tot openbaar vervoer
Accommodatie Type
Faciliteiten
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

Fietsvakantie van Reschensee naar Gardameer/Verona
Fietsvakantie van Reschensee naar Gardameer/Verona
  • Uitdaging voor de sportieve fietser
  • Fijne afwisseling tussen natuurschoon en mooie plaatsjes
  • Nederlandstalige fietsroutes naar o.a. Bolzano, het Gardameer en Verona
  • 9 of 10 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum01-10-2019
Reisduur9 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf595
K
8,4
91 beoordelingen Autovakanties Italië Veneto door reizigers van Kras