Beleef de bruisende gezelligheid van een van Nederlands’ grootste studentensteden tijdens een weekend Groningen. Uw citytrip van Kras brengt u naar de mooiste attracties die Groningen te bieden heeft. Winkel in het knusse centrum, bezoek het Groninger Museum of maak een rondvaart over de grachten. In de avond wachten u de theaters en de gezellige restaurants rond de Grote Markt.

Van de Martinitoren tot de Grote Markt in Groningen

Reis dit jaar eens af naar het noorden van Nederland en laat je verrassen door de veelzijdige provincie Groningen met zijn gelijknamige hoofdstad. Een weekend Groningen laat u kennis maken met rustgevende landschappen waar uitgestrekte polders, historische boerderijen, groene natuurparken en kronkelige weggetjes het decor bepalen. Een prachtige setting voor lange fiets- en wandeltochten tijdens weekendje in Groningen. Verblijft u liever in het culturele hart van de provincie, in de stad Groningen? Vanuit het luxe hotel van Kras aan de Grote Markt heeft u een geweldig zicht op de Martinikerk met de aansluitende Martinitoren. Maak zeker eens een klim naar de top waar u een indrukwekkende uitzicht over Grunn wacht! Zo kunt u op het gemak de historische binnenstad bewonderen en uw volgende ervaring kiezen. Wandel bijvoorbeeld van de Grote Markt naar de Vismarkt. Beide zijn verbonden door tal van gezellige straten vol winkels, galeries en antiekwinkeltjes. Of breng een bezoek aan het Groninger Museum, dat is gelegen in het water. Dit opvallende gebouw is niet te missen dankzij zijn moderne architectuur. Kies voor een rondleiding langs de actuele tentoonstellingen van het museum of ontdek het zelf tijdens deze stedentrip in Groningen.

Culinaire en culturele hoofdstad van het Noorden

Een andere manier om de stad Groningen beter te leren kennis is tijdens een rondvaart over de grachten. Vanaf het water schiet u de mooiste foto’s van de vele torens, middeleeuwse patriciërshuizen, bruggen en gezellige terrasjes vol studenten. En dat Groningen en echte studentenstad is ontdekt u zodra u van de boot stapt en de honderden restaurants, brasseries en eetcafés ontdekt. Een gezellig drankje of een intiem diner is dus nooit ver weg tijdens een weekend in Groningen. Na het eten niet meteen naar uw comfortabele hotel gelegen in de historische binnenstad van Groningen? De Martiniplaza aan de rand van de ringweg heeft een van Nederlands’ grootste theaterzalen. Zo kunt u in de avond genieten van de mooiste musicals, cabaretvoorstellingen of muziekuitvoeringen.

Verfijn uw keuze
3 Autovakanties Groningen
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Plaats
Soort vakantie
Soort Autovakantie
Klantbeoordeling
Aantal sterren
Afstand tot centrum
Afstand tot openbaar vervoer
Accommodatie Type
Faciliteiten
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,9
24 beoordelingen Autovakanties Nederland Groningen door reizigers van Kras