Autovakantie Roemenië – Op uw eigen tempo genieten van Oost-Europa

Wilt u een mooie autorondreis naar Roemenië maken? Boek dan nu supervoordelig en eenvoudig online bij Kras! Ontdek met uw eigen auto dit veelzijdige land, zodat u op uw eigen tempo alle prachtige plekken van Roemenië kunt bezoeken. Wilt u liever meerdere landen bezoeken tijdens uw autovakantie? Kras biedt u een prachtige rondreis waarbij u ook Hongarije, Oostenrijk en Duitsland bezoekt. U ziet het, Kras heeft diverse arrangementen in het aanbod. En dit alles voor een scherpe prijs!

Autovakantie Roemenië ? Veelzijdig en voordelig
Roemenië wordt steeds meer ontdekt door het toerisme, maar is nog steeds een rustige bestemming om ontspannen door te reizen. De wegen zijn de laatste jaren flink verbeterd! Bezoek de hoofdstad Boekarest, dat in een groene omgeving ligt, aan de oevers van de Dâmbovita. Ook in de stad zijn er genoeg parken te ontdekken, Daarnaast vindt u grote winkelcentra en verschillende bouwstijlen in het centrum van de stad. Laat u verrassen! Naast de hoofdstad zijn er genoeg andere mooie plekken te bewonderen. Bekijk de houten kerken van de Maramures, of ontdek de middeleeuwse dorpen in het binnenland. Bent u een wandelliefhebber? Dan is Roemenië een paradijs, want in de regio Transsylvanië kunt u prachtige bergwandelingen maken, langs beroemde kastelen zoals Kasteel Bran, ook bekend als de woning van Graaf Dracula. Roemenië heeft voor ieder wat wils!

Uw vakantie naar Roemenië boekt u bij Kras!
Maakt u liever een cruise? Bekijk dan ons aanbod in cruisereizen naar Roemenië! Reist u graag met de auto? Bekijk ook ons algemene aanbod van autovakanties! Wilt u op de hoogte blijven van onze laatste aanbiedingen? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief!

1 Autovakantie naar Roemenië gevonden
Roemenië
v
Autovakantie
v
Alle filters verwijderen
Verfijn uw keuze)
Vertrekperiode
Binnen 1 week(1)
Binnen 2 weken(1)
Binnen 1 maand(1)
September 2018(1)
Oktober 2018(1)
Reisduur
6-9 dagen(1)
Soort vakantie
xAutovakantiev
Soort Autovakantie
Autorondreis(1)
Klantbeoordeling
7 en hoger(1)
6 en hoger(1)
Budget p.p.
€ 200 - € 399(1)
Sorteer op

Een moment geduld a.u.b.

7,0
Beoordeling Autovakanties Roemenië door reizigers van Kras
Gebaseerd op 2 reviews