...

Welkom thuis!
Wanneer wij in Heusden aan boord gaan van de Rhine Princess voor een rondleiding, worden we hartelijk welkom geheten door de bemanning.  Meteen voelen we ons op ons gemak. Dankzij de gemoedelijke en gezellige ambiance in combinatie met de sfeervolle inrichting en decoratie, lijkt het net alsof we thuis komen.  Dit luxe cruiseschip is een van de drie schepen van rederij Riviercruise Line AG, ook wel bekend van de Prinses Juliana of de Rhein Prinzessin.
 

Ontspannen aan boord
Al snel blijkt dat tot rust komen aan boord van de Rhine Princess niet erg lastig is. Gasten ontspannen in de mooie salon, genieten van het uitzicht dankzij de grote panorama ramen en dineren 's avonds in het prachtige restaurant. De Rhine Princess heeft ook een mooi zonnedek met zwembad en levensgroot schaakspel. De enthousiaste bemanning van 25 personen zorgt er tijdens de reis voor dat alle gasten niks te kort komt.
 

Culinair genieten
Als wij in het restaurant van de Rhine Princess de menukaart bekijken, krijgen wij meteen honger! Alle reizen aan boord van de Rhine Princess worden verzorgd op basis van volpension. De chefkok van de Rhine Princess bereidt iedere dag heerlijke en verse gerechten. 's Ochtends wordt er gestart met een uitgebreid ontbijt, waarna de lunch en het diner op een vast tijdstip worden geserveerd. Afhankelijk van de dag, bestaan de lunch en het diner uit een buffet of worden er drie gangen aan tafel geserveerd. Een keer per week wordt er ook een gezellige Italiaanse avond georganiseerd, waarbij een heerlijke Italiaanse maaltijd wordt geserveerd.
 

Varen over de Moezel en de Rijn
De Rhine Princess vaart vanuit Arnhem verschillende routes door West-Europa. Zo vaart het schip bijvoorbeeld naar Hanzesteden als Doorn en Enkhuizen,  waar de geschiedenis van de VOC nog steeds herkenbaar is in het straatbeeld. Of volg de kronkelende Rijn en de Moezel, waarbij de Rhine Princess langs bekende historische steden als Keulen, Cochem, Oberwesel en Bonn vaart. Wanneer het schip aanmeert, is er voldoende vrije tijd om de omgeving te verkennen en te genieten van frisse lucht.