...

Kerstmarkten in historisch Berlijn
De hoofdstad van Duitsland, Berlijn is een prachtige historische stad. Je kunt hier natuurlijk de vele bezienswaardigheden bezoeken zoals de Brandenburger Tor en de Berliner Dom. Ook kun je in Berlijn heerlijk winkelen in een van de grote warenhuizen. Tijdens de kerstperiode wordt de stad omgetoverd tot een waar sprookje. De sfeervolle verlichting en versieringen zorgen meteen voor het echte kerstgevoel. Berlijn heeft een van de grootste kerstmarkten van Duitsland, op de Gendarmenmarkt midden in het centrum.
 

Kerstshoppen in Düsseldorf
De gezellige kerstmarkt in Düsseldorf is zeker een van de mooiste van Duitsland. De straten en pleinen zijn sfeervol verlicht en de vele kraampjes zijn prachtig versierd. Tijdens een bezoek aan deze kerstmarkt kom je meteen in de kerststemming. Wandel langs de kerstkraampjes en geniet van de gezellige sfeer. Proef de typisch Duitse lekkernijen. Overal in de stad is wel iets te beleven maar de mooiste kerstmarkt bevindt zich op de Engeltjesmarkt. Ben je toe aan een sportievere activiteit? Ga dan schaatsen op de schaatsbaan op de Gustaf Grundgens Platz.
 

Unieke kerstmarkt in Keulen
De kerstmarkt in de Duitse stad Keulen is erg bijzonder. Je kunt hier wandelen langs de vele kraampjes waar onder andere ambachtelijk handwerk, kerstchocolade en andere lekkernijen verkocht worden. Maar de locatie maakt deze kerstmarkt echt uniek. De prachtig verlichtte Dom van Keulen vormt een magische achtergrond voor deze kerstmarkt. Een ander leuk aspect is het verrassende entertainment dat je hier vindt. Op deze kerstmarkt is  voor iedereen wat te beleven!
 

Sfeervolle kerstmarkten in Duisburg
De bekendste winkelstraat van Duisburg, de Köningstrasse wordt tijdens de kerstperiode omgetoverd tot een sfeervolle kerstmarkt. De straten zijn prachtig versierd met gezellige verlichting en mooie decoraties. De versierde houten hutten dienen als kraampjes en geven je het gevoel dat je door een kerstdorp wandelt. Naast het wandelen over de kerstmarkt is er nog veel meer te doen in Duisburg. Maak bijvoorbeeld een ritje in het reuzenrad die een prachtig uitzicht over de stad biedt. Of ga lekker schaatsen op de schaatsbaan aan de Kuhtor.
 

Kerstmarkten in romantisch Hannover
Gedurende de kerstperiode wordt de historische binnenstad van Hannover omgetoverd tot een heerlijk winters tafereel. Rondom de Marktkirche in het historisch centrum zijn de meeste kraampjes te vinden. Hier geniet je van de vele lekkernijen of van een warm glas Glüwein. Een aanrader is het Finse kerstdorp op het Ballhofplatz, hier laten ambachtslieden zoals glasblazers, pottenbakkers en kaarsenmakers hun kunsten zien. Ook kun je hier echte Finse specialiteiten te proeven.