...

Stoomtrein-arrangement 't Lansink *
Restaurant ’t Lansink biedt een bijzondere, smaakvolle ervaring. U geniet van een diner op Michelinster niveau in een rijdende stoomtrein. Terwijl u door het prachtige Twentse coulisselandschap rijdt, bereidt sterren chef Lars van Galen samen met zijn team de mooiste gerechten voor u. Wat extra fijn is bij dit arrangement is dat de bijpassende wijnen en het busvervoer tussen het hotel en het begin- en eindstation ook inbegrepen zijn. Omdat alles van te voren al geregeld is kunt u optimaal gaan genieten. 
 

Restaurant Apicius *
Heerlijk culinair genieten in het Noord-Hollandse plaatsje Bakkum en verblijf in een uniek hotel vlakbij het bos, de duinen en het strand. Het  Michelinsterrestaurant Apicius is naar grote hoogte gebracht door de broers Thorvald en Gaylord de Winter. Chef-kok Thorvald zorgt voor bijzondere en prachtige gerechten, waar de pure smaak van ingredienten hoog in het vaandel staan. Gastheer, Gaylord de Winter, zorgt met passie voor gastvrijheid. Ook is Gaylord in 2008 benoemd tot Sommelier van het jaar. Proef tijdens het gerecht heerlijke bijpassende wijnen. 
 

Restaurant O Mundo *
Laat uw smaakpapillen verwennen door de culinaire creaties uit de keuken van Restaurant O Mundo. Er wordt gebruik gemaakt van pure ingrediënten, zonder fratsen. Het unieke aan dit restaurant is de open keuken. Hierdoor wordt een sfeervolle ambiance gereëerd en kijkt u toe hoe chef-kok Jonathan Veldhuizen met veel passie moderne gerechten voor u bereidt. U overnacht in hetzelfde gebouw, in Wageningen. Het pand stamt uit de 17e eeuw en heeft een interessante geschiedenis als onderhandelingsplaats tijdens de tweede wereldoorlog.
 

Restaurant Wiesen*
Ervaar gastvrij en bourgondisch Brabant! Geniet van een diner op sterrenniveau en verblijf in een comfortabel hotel in Eindhoven. Er is geen Bob nodig, want de afstand tussen het hotel en het restaurant is ca. 500 meter. Laat u verrassen in Restaurant Wiesen en geniet van prachtige gerechten bereid van mooie en eerlijke producten. Natuurlijk onder genot van een bijpassende wijn. Na een gezellige avond uit wordt u wakker in hartje stad. Trek er op uit en bezoek verschillende winkels, musea of terrasjes. Meer toe aan een wandel- of fietstocht? Maak een uitstapje naar de Brabantse Kempen. 
 

Restaurant Ratatouille Food & Wine *
Tijdens de michelinster-uitreiking werd gezegd, Ratatouille is een voorbeeld voor de nieuwe generatie koks en restaurants: minder stijf, minder duur en toegangelijker!  Het gerecht wat u geserveerd krijgt is een echt kuntswerk, gebaseerd op de Franse keuken. Na een voortreffelijk dinner overnacht u ook midden in het centrum van Haarlem, op slechts 300 meter van het restaurant. Het 4-sterrenhotel biedt een comfortabel verblijf inclusief gebruik van de wellnessfaciliteiten.