...

Je ziet steeds iets nieuws
Monique werkt al sinds 1999 samen met haar man Bert op de bus bij verschillende rondreizen. Monique: “Ik vind het heerlijk om van alles te bekijken. Nog fijner is het om erover te kunnen vertellen en andere mensen mee te nemen, nieuwe dingen te laten ontdekken en ervaringen te laten opdoen."
 

Terug in de tijd
Is het niet heerlijk om in deze hectische tijden, weer eens te dromen over hoe het vroeger was? Er is geen plek waar je deze vlucht in de vroegere tijd, volgens mij, beter kunt ervaren als in Groot Brittannië. Het is niet vreemd dat mensen genieten van Engelse TV-series om bij weg te dromen. Het lijkt wel of het leven hier toch nog een tandje terug is geschakeld. 
 

Typisch Brits
Je voelt en ruikt de voorgaande periode als je de mooi bewaarde landhuizen bezoekt die door de English Heritage worden beheerd. Ook de glooiende landschappen en liefelijke dorpjes met hun typisch Britse karakter van cottages en vriendelijke bloementuinen, bieden een uniek decor. Het vormt een mooie cocktail met de badplaatsen met hun ongeëvenaarde belle-époque-uitstraling. 
 

Ruige natuur
Groot-Brittannië vind ik zo bijzonder vanwege het prettige klimaat aan de Engelse zuidkust en de fraaie soms ruige natuur, zoals de ongerepte Schotse hooglanden met de lochs en watervalletjes en de hoge kliffen aan de kust. En door de gastvrije bevolking voel je je hier meteen thuis. Je kunt hier heerlijk even ontspannen terug in de nostalgische gevoelens. 
 

Gezellig met de bus!
Soms merk ik dat het voor autovakantiegangers een drempel is om een busreis te maken. Maar de bus heeft ook vele voordelen! Zo kun je onderweg lekker ontspannen genieten van de vele prachtige uitzichten en kom je alle bijbehorende verhalen te weten. Ondanks het vaste programma is er nog genoeg vrijheid en vergeet de gezelligheid niet!