...

Een met de natuur
In het zuiden van Beieren ligt de 1024 meter hoge berg Predigtstuhl. Heerlijke wandelingen en zeer afwisselend landschap. Kleine beekjes die stromen door de bergen, afwisselend met stukjes groen grasveld, met in de berm mooie wilde bloemen zoals wilde cichorei en distels waar de vlinders en bijen dan weer op af komen. Wat is Beieren toch mooi!
 

Wat een uizicht!
In het bos taan veel bramenstruiken en blauwe bes en naaldbomen. Omdat het soms wat steil kan zijn is het handig om stokken mee te nemen, die je daar kunt lenen. Daar hebben wij dankbaar gebruik van gemaakt. Je kunt trouwens ook met een kabelbaan omhoog. Regelmatig staan er bankjes waar je heerlijk op uit kunt rusten en wat kunt consumeren. Heerlijk rustig met alleen het geluid alleen van de vogels om je heen en wat een uitzicht!

Genoeg te beleven
Er staan ook regelmatig borden met bezienswaardigheden uit de natuur. Zoals bijvoorbeeld een mierenhoop, de planten en struiken die daar te zien en de vogels die er te horen zijn. Heb je kinderen bij je dan hebben ze dat ook weer leuk opgelost. Bomen en boomstronken die een verhaal hebben omdat ze iets voorstellen, bijvoorbeeld een olifantenpoot of een schildpad.
 

Toch actief zijn in de natuur?
In het bos is ook een klimpark voor jong en oud. En mountainbiken kun je ook uitstekend in Beieren Er zijn speciale paden en mountainbike trails uitgezet. Heb je nog meer uitdaging nodig dan is er in de buurt een rodelbaan en familie speeltuin. Dat allemaal in de prachtige natuur van Beieren!