Zorgeloos ontdekken, dat is waar we voor gaan!

Ontdekken is prachtig, zolang het zorgeloos gaat. Dat snappen wij bij Kras als geen ander. Daarom hoef je jezelf bij Kras nergens zorgen over te maken. Wij garanderen altijd de beste prijs. En met ons omruilgemak kun je zorgeloos van gedachten veranderen als je twijfelt over je gekozen reis. Kortom, nergens kun je zo zorgeloos de wereld ontdekken als bij Kras.

Beste prijsbelofte

Je hebt bij Kras een reis geboekt waarop je je erg verheugt. Dan is het vervelend als je diezelfde reis bij ons opeens nóg voordeliger voorbij ziet komen. Daarom zetten wij onze laagste prijs vast en garanderen we, tot kort voor vertrek, dat de prijs niet meer daalt. Gebeurt dat wel, dan betalen wij het verschil terug. Je kunt dus met een gerust hart vroeg boeken. Bijkomend voordeel is dat de keuze nog heel groot is en de voorpret lekker lang.

Omruilgemak

Je boekt een reis waar je je op dat moment het beste bij voelt. Je geniet van de zekerheid, de voorpret en eventuele hoge kortingen. Maar mocht je alsnog van gedachten veranderen, misschien toch later op vakantie willen of je ziet opeens een heel mooie andere reis… dan mag je bij Kras zonder extra kosten omboeken. Zonder opgaaf van redenen, tot 42 dagen voor vertrek. Dat is pas vrijheid!
Lees onze actievoorwaarden