Busreis Moezel - Ontdek de kleurrijke wijnstreek

Charmante wijndorpjes en heuvelachtige bosgebieden in West-Duitsland

Tijdens een busreis Moezel maakt u een droomvakantie langs charmante riviersteden en sfeervolle wijnstadjes. Laat u in de stad Cochem bijvoorbeeld met de kabelbaan vervoeren naar het uitzichtpunt ‘Pinner Kreuz’, waar u een schilderachtig uitzicht heeft over het heuvelachtige bosgebied dat is gevuld met witgekleurde dorpjes. Of bewonder de iconische stadspoort Porta Nigra die te bezichtigen is tijdens een stedentrip naar Trier.

Het ‘wunderschöne’ Cochem

Ontdekt u binnenkort de West-Duitse streek die gevuld is met idyllische wijndorpjes, heuvelachtige natuurgebieden en cultuurrijke riviersteden? Tijdens een busreis moezel van Kras is het namelijk mogelijk om uzelf even in Tiroolse sferen te wanen terwijl het vanuit Nederland slechts enkele uren rijden is via de ‘Autobahn’. Wie het wijnstadje Cochem bezoekt lijkt in een compleet andere wereld te zijn terecht gekomen. Stap hier vooral eens in Cochemer Sesselbahn aan de Endertstraße, de stoeltjeslift die u naar het 255 meter hoge uitkijkpunt ‘Pinner Kreuz’ brengt. Eenmaal boven aangekomen is het mogelijk om het schilderachtige decor te bewonderen dat wordt gevormd door het heuvelachtige bosgebied, de kronkelende Moezel rivier en de witgekleurde dorpjes. Wunderschön!

De culturele schatkist van Trier

Cultuurliefhebbers die liever stedelijke bezienswaardigheden bewonderen tijdens een busreis Moezel, kunnen zich door de Comfort Class touringcar van Kras richting het historische centrum van Trier laten vervoeren. Vooral tijdens een bezoek aan de Dom van Trier is het mogelijk om de culturele schatkist open te trekken aangezien dit de oudste bisschopskerk is van Duitsland. Bewonder de zandkleurige façade van dit eeuwenoude gebedshuis die indrukwekkend is dankzij de halve cilindervormen, sierlijke dwerggalerijen en kegelvormige torens. Of ga op excursie naar de noordelijk gelegen Porta Nigra, dat misschien wel het beroemdste monument is van Trier. Hier is het mogelijk om deze dertig meter hoge Romeinse stadspoort te bezichtigen die zijn naam dankt aan de zwart verweerde zandsteenmuren.

Het charmante hart van Koblenz

Wie tijdens een vakantie Moezel de charmante uitgaansgelegenheden van deze streek in Duitsland willen ontdekken, kan met Kras op reis naar het oostelijk gelegen Koblenz. In het hart van deze stad kunt u plaats nemen op het terras van de Königsbacher Biergarten am Deutschen Eck. In deze biertuin is het mogelijk om te smullen van het plaatselijk gebrouwen Königsbacher bier terwijl u een schilderachtig uitzicht heeft op het punt waar de rivieren de Moezel en Rijn elkaar ontmoeten. Wijnliefhebbers zullen tijdens een stedentrip Koblenz waarschijnlijk liever op excursie gaan naar Weingut Göhlen, de wijnmakerij die net ten oosten van de stad ligt. Hier krijgt u een rondleiding door de felgroene wijnranken en de authentieke wijnkelder, om daarna in de sfeervolle tuin te nippen van de lokale Riesling wijnen. ‘Prost!’

5 Busreizen naar Duitsland gevonden
Duitsland
v
Busreis
v
Alle filters verwijderen
Verfijn uw keuze)
Continent
Europa(5)
Soort vakantie
xBusreisv
Soort Busreis
Excursiereis(4)
Kerst- en Nieuwjaarsreis(2)
Actieve vakantie(1)
Last minute(1)
Singlereis(1)
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
3-5 dagen(5)
Klantbeoordeling
8 en hoger(3)
7 en hoger(5)
6 en hoger(5)
Doelgroep
Singles: alle leeftijden(1)
Sorteer op

Een moment geduld a.u.b.

8,1
Beoordeling Busreizen Duitsland Moezel door reizigers van Kras
Gebaseerd op 97 reviews