Tijdens een busreis door het Sauerland maakt u kennis met de vele verschillende landschappen in de omgeving. Neem een duik in het heldere water van de Biggesee, een enorm stuwmeer omringd door dichte bossen. Luister naar het kabbelen van de beekjes en rivieren. Of tel tijdens een busreis door het Sauerland de kalksteenzuilen in de beroemde Atta-grot, voordat u de historische bezienswaardigheden in het oude hart van Attendorn bewondert.

Natuurlijke busreis door het Sauerland

Natuurliefhebbers opgelet: tijdens een busreis door het Sauerland van Kras komt u door de vele verschillende landschappen ogen te kort! Glooiende heuvelen, uitgestrekte dennenbossen, groene weiden en kabbelende beekjes: het Sauerland heeft het allemaal. En natuurlijk zit u niet de hele rondreis in de bus. Zo kunt u bijvoorbeeld een boottocht maken over de Biggesee: een enorm stuwmeer met een maar liefst 640 meter lange stuwdam. Bewonder vanaf het heldere water de dichte bossen rondom het meer. En vergeet ook vooral uw zwemspullen niet, want vanaf verschillende strandjes aan de Biggesee kunt u op een warme dag gerust een duik in het stuwmeer nemen!

Natuur en cultuur in Attendorn

Even ten noorden van de Biggesee, midden in het natuurpark Ebbegebirge, ligt het stadje Attendorn. Attendorn is vooral bekend om de beroemde Attagrot, ongetwijfeld een van de mooiste druipsteengrotten van Duitsland. Bewonder tijdens een busreis Sauerland dus vooral de hoge kalksteenzuilen, stalagmieten en stalactieten die de grot rijk is. Wie weet ziet u ook de vleermuizen die in de grot wonen hangen! Een bezoek aan Attendorn is niet alleen vanwege de Attagrot een echte aanrader. Ook de culturele bezienswaardigheden, zoals de barokke parochiekerk van Johannes de Doper met prachtige beelden en een 13e eeuwse toren, zijn een bezoek tijdens een vakantie in Duitsland zeker waard.

Verfijn uw keuze
4 Busreizen Duitsland
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Soort vakantie
Soort Busreis
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Doelgroep

Een moment geduld a.u.b.

Kortingsdagen
Single Reis Feestdagen aan de Elfrather See
Single Reis Feestdagen aan de Elfrather See
  • Verblijf in een uitstekend 4-sterren-plus hotel
  • Reis met veel feestelijke extra's en diners
  • Prachtige tocht over de Rijn per Mississipi-stoomboot
  • 11 dagen
Kortingsdagen
i
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum23-12-2019
Reisduur11 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 10.00 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf879
I
8,6
137 beoordelingen Busreizen Duitsland Sauerland door reizigers van Kras