Busreizen Zuid-Engeland - Per luxe bus door Zuid-Engeland

Met de bus op vakantie naar de mooiste regio van Engeland

In het zuiden van Engeland wisselen schilderachtige stadjes en beroemde bezienswaardigheden elkaar af met indrukwekkende krijtrotsen en bruisende badplaatsen. De ideale regio voor een afwisselende rondreis. Zo ontdekt u tijdens een busreis Zuid-Engeland de schoonheid van de Cotswolds, de krijtrotsen van Beachy Head en de stranden en fish & chips in Brighton. Of ga met de bus naar Londen voor een culturele stedentrip.

Met de bus naar Londen

Ontdek tijdens een busreis Zuid-Engeland de sprookjesachtige landschappen van de Cotswolds, bekijk de vele bezienswaardigheden in Londen of ontspan op een van de schilderachtige stranden. Het zuiden van Engeland laat zich dan ook kenmerken door bruisende badplaatsen, adembenemende natuurgebieden en culturele steden. Bij Engeland zullen velen meteen aan de hoofdstad Londen denken. Buckingham Palace, Big Ben en Londen Bridge zijn wereldberoemd en doen het goed op vakantiekiekjes. Ruil hier de bus eens in voor de boot en maak een tocht over de rivier de Theems. Grote kans dat u de hagelwitte Londen Eye en de statige Tower of Londen spot. Met Kras kunt u ook op busreis naar het Zuid-Engelse Londen om te shoppen. Ga bijvoorbeeld winkelen in warenhuis Harrods of in de bekende modezaken en juweliers van Oxford Street.

Busreis naar de schilderachtige Cotswolds

Woorden komen eigenlijk tekort om de schoonheid van de Cotswolds te omschrijven. Volgens de Engelsen heeft de tijd hier stil gestaan. De stadjes met liefelijke cottages, stenen huizen die versierd worden met bloemen en kuddes wollige schapen zijn een inspiratiebron voor schilders en kunstenaars. Het is niet voor niks de geboortestreek van Shakespeare. Tijdens een busreis Zuid-Engeland rijdt u in de Cotswolds over de kronkelige wegen langs schilderachtige stadjes. Vooral Stratford-upon-Avon is een nadere inspectie waard. In deze stad bevindt zich het geboortehuis van Shakespeare. Binnen dit schilderachtige 16-eeuws vakwerkhuis is tegenwoordig een museum gevestigd. Dankzij de vele tearooms kunt u in de Cotswolds ook genieten van een typische Engelse high tea met scones en clotted cream.

Krijtrotsen aan de zuidkust van Engeland

Wist u dat de kustlijn van Zuid-Engeland zich laat kenmerken door zachte zandstranden en witte krijtrotsen? Vooral de 160 meter hoge krijtrotsen bij Beach Head zijn indrukwekkend. De grazende schapen, de wit-rood gekleurde vuurtoren en het gras bovenop de rotsen zorgen voor een adembenemend landschap. Tijdens een busreis Zuid-Engeland kunt u met de Comfort Class touringcar ook Brighton bezoeken. Deze badplaats dankt zijn gezicht vooral aan de Victoriaanse Brighton Pier waar strandtenten 'fish en chips' op de menukaart hebben staan. Op het naastgelegen strand steekt u uw voeten in het gouden zand om bij te komen van deze voordelige busreis van Kras.

13 Busreizen naar Engeland gevonden
Engeland
v
Busreis
v
Alle filters verwijderen
Verfijn uw keuze)
Continent
Europa(13)
Soort vakantie
xBusreisv
Soort Busreis
Excursiereis(6)
Busrondreis(5)
Stedentrip(4)
Last minute(3)
Top Class busreis(3)
Actieve vakantie(2)
Kerst- en Nieuwjaarsreis(1)
Kerstshoppen(1)
Singlereis(1)
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
3-5 dagen(7)
6-9 dagen(5)
10-14 dagen(2)
Klantbeoordeling
9 en hoger(1)
8 en hoger(8)
7 en hoger(10)
6 en hoger(10)
Geen beoordeling(3)
Doelgroep
Singles: alle leeftijden(1)
Sorteer op

Een moment geduld a.u.b.

8,3
Beoordeling Busreizen Engeland Zuid-Engeland door reizigers van Kras
Gebaseerd op 599 reviews