Busreizen Nederland - Vakantieplezier in eigen land

Op een ontspannen manier ons kikkerlandje verkennen

Waarom lang reizen voor een vakantie terwijl er in ons eigen kikkerlandje ook genoeg kunstschatten te ontdekken zijn? Wanneer u in de bus van Kras stapt, begint de rondreis door het afwisselende landschap gevuld met kronkelende rivieren, charmante plaatsen en bosrijke gebieden. In de stad Maastricht kunt u smullen van een Limburgse Vlaai op het markante Vrijthof of bezoek tijdens een busreis Nederland de Waterpoort in Sneek.

Middeleeuwse sferen in Valkenburg

Spot grazende koeien in uitgestrekte weidelandschappen, adem frisse zeelucht in aan de Waddenzee of fiets langs de Geul in Valkenburg. Het Nederlandse landschap is op zoveel bijzondere manieren te ontdekken. In de Zuid-Limburgse plaats Valkenburg is het goed vertoeven tijdens een busreis Nederland. Historische kerken, knusse winkeltjes en drukke terrassen aan de Grote Straat typeren het straatbeeld van de binnenstad. Na een goede nachtrust in het comfortabele hotel van Kras bent u klaar voor een excursie naar de kasteelruïne van Valkenburg, die de enige hoogteburcht van Nederland is. Ronddwalend van de ridderzaal naar de wapenkamper gaat u terug naar de tijd van de Middeleeuwen. De ondergrondse vluchtgangen van dit monumentale kasteel leiden naar de Fluweelengrot. De rijkelijk versierde wandschilderingen en sculpturen in het vijf kilometer lange gangenstelsel van deze grot laten ongetwijfeld een diepe indruk achter.

Bourgondisch Maastricht

Voor een leuke stedentrip hoeft u niet altijd ver weg te reizen. Zo kunt u in het zuidelijke Maastricht het Bourgondische leven ervaren tijdens een busreis Nederland. Deze hoofdstad van Limburg is door de grote winkelketens in de Maastrichter Brugstraat en exclusieve boetiekjes van het Stokstraatkwartier een paradijs voor shopliefhebbers. De winkeletalages zullen u zonder twijfel verleiden om er euro’s te spenderen. Naast winkelstad staat Maastricht bekend als een waar foodwalhalla. Drink een verkoelend Sjoes biertje op het Vrijthof of smul van een Limburgse vlaai in de kerkelijke ambiance van Coffeelovers Dominicanen. In deze stad voor fijnproevers zijn ook culturele bezienswaardigheden te ontdekken. Zo wordt u na het beklimmen van de zeventig meter hoge toren van de Sint-Janskerk getrakteerd op een magisch uitzicht van Maastricht. De Sint-Janskerk heeft naast de opvallende rode toren ook bijzondere muurschilderingen die binnenin de kerk te bekijken zijn.

De schoonheid van Fryslân

Tijdens de busreizen van Kras kunt u in een Comfort Class bus ook de mooiste plekjes van de provincie Friesland ontdekken met charmante plaatsjes aan de Friese meren en de Waddenzee. De ideale plek voor liefhebbers van de watersport is de toeristische plaats Sneek waar elke zomer het zeilevenement de Sneekweek plaatsvindt. Naast waterpret die in deze stad te beleven is, kunt u ook de rijke historie bespeuren. Een toeristische trekpleister is de Waterpoort uit 1613 dat het symbool is van Sneek. Bent u niet zo’n waterliefhebber? Breng dan een bezoek aan de bruisende stad Leeuwarden tijdens een busreis Nederland. In het verrassende intieme centrum kunt u neerstrijken bij een van de gezellige terrassen aan het Wilhelminaplein. Een glas Berenburg en de lekkernij Oranjekoek zorgen voor een optimaal Fries vakantiegevoel!

1 Busreis naar Nederland gevonden
Nederland
v
Busreis
v
Alle filters verwijderen
Verfijn uw keuze)
Sorteer op

Een moment geduld a.u.b.

Extra korting
Busreis Drielandenreis Valkenburg
Busreis Drielandenreis Valkenburg
  • Natuurtocht door de Eifel en Ardennen
  • Hotel op loopafstand van het centrum van Valkenburg
  • Cultuur, shoppen & terrassen in Aken en Maastricht
  • 5 dagen
Extra korting
i
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum 17-06-2019
Reisduur 5 dagen
Aantal personen 2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten € 19,50 per boeking
Calamiteitenfonds € 0,00 per boeking
vanaf309
I
8,3
Beoordeling Busreizen Nederland door reizigers van Kras
Gebaseerd op 42 reviews