Cruises met de AIDAmar

Luxe en modern cruiseschip met een breed scala aan mogelijkheden

Het is bijna onmogelijk om u te vervelen tijdens een cruise met de AIDAmar, aangezien werkelijk alles op dit 4 sterren cruiseschip aanwezig lijkt te zijn voor een onvergetelijke cruise met het hele gezin. Op dit moderne schip wordt u namelijk omringd door een uitgebreid scala aan faciliteiten en entertainmentmogelijkheden, en is het zelfs mogelijk om een culinaire wereldreis te maken dankzij de diverse specialiteitenrestaurants.

Verfijn uw keuze
0 vakanties

Een moment geduld a.u.b.

Een onvergetelijke belevenis op zee

Wie op zoek is naar een avontuur gevuld met ontspanning, onvergetelijke belevenissen en een ultiem portie genot is op het 4 sterren cruiseschip AIDAmar op de juiste plek! Dit luxe schip van rederij AIDA is gedoopt in 2013 en beschikt over alle moderne faciliteiten die u zich maar voor kunt stellen. Wie over de 14 verschillende dekken van dit schip dwaalt zal dan ook talloze aangename verrassingen ontdekken. Zo is het meest unieke kenmerk van de AIDAmar misschien wel het typisch Duitse ‘Brauhaus’, waar u kunt smullen van een vers getapt biertje dat op bijzondere wijze is gebrouwen met zeewater.

‘De keuze is reuze’ bij AIDA

Tijdens een cruise met de AIDAmar kan de uitspraak ‘de keuze is reuze’ vrij letterlijk worden genomen. Van een swingende musical of een spectaculaire Rockavond in het theater, tot een spannende voorstelling in de 4D-bioscoop of een knutselochtend voor kinderen in de Kids Club. Aan letterlijk alle wensen en leeftijden lijkt tijdens deze cruisevakantie te zijn gedacht. Ook op culinair gebied is er een uitgebreid scala aan mogelijkheden. Ga bijvoorbeeld op een Japanse ontdekkingsreis in de Sushi Bar, smul van een Amerikaanse T-Bone steak in het Buffalo Steak House of proef de mediterrane sfeer in Gourmet-Restaurant Rossini.

Actief of ontspannen cruisen?

Zowel rustzoekers als sportievelingen zullen zichzelf uitstekend vermaken tijdens een cruise van Kras met de AIDAmar. Voor sport- en spelactiviteiten bent u bijvoorbeeld op dek 13 op de juiste plek. Sla hier een ‘hole-in-one’ in de golfsimulator, laat de zeewind door uw haar wapperen tijdens een rondje over het joggingparcours, of probeer eens een driepunter te scoren op het basketbalveld. Wie liever ontspanning zoekt kan zijn heil beter één verdieping lager zoeken. Hier bevindt zich namelijk de Body & Soul Spa, waar u zichzelf compleet in de watten kunt laten leggen tijdens een massage of een uitgebreide saunasessie.