Ontdekt u de natuurlijke schoonheid van Albanië? Het land heeft vele historische dorpjes, ruige berggebieden en glooiende stranden, waar u tijdens een cruise Albanië goed kunt vertoeven. Het 4 sterren cruiseschip brengt u naar de kustplaats Sarandë, zodat u goed kennis kunt maken met de Ionische zeekust! Wandel over het zandstrand van Sarandë, of reis naar het natuurfenomeen Syri i Kaltër. Albanië is een unieke cruisebestemming!

Cruise naar de Albanese Rivièra

Op zoek naar een unieke cruisebestemming in Zuid-Europa? Een cruise naar Albanië is een onvergetelijk avontuur! De groene bergen, felblauwe Ionische Zee en een prachtige kustlijn vormen een prachtig decor. En in combinatie met de vriendelijke bevolking en overheerlijk eten kan deze cruisevakantie helemaal niet meer stuk. Het luxe cruiseschip van MSC Cruises meert aan in Sarendë, een van de belangrijkste badplaatsen van Albanië, en laat u verrassen door de Albanese Rivièra. Wandelt u hier over de boulevard, terwijl de palmbomen wuiven in de wind en u de frisse zeelucht opsnuift? Kijk uit over de glinsterende zee, of neem een frisse duik in het helderblauwe water! Om vervolgens op het witte zandstrand te liggen met een raki, het traditionele alcoholische drankje van Albanië! Of probeert u ‘pilaf’, rijst met vleessaus bij een van de gezellige tentjes langs de 'Bulevardi Hasan Tahsini'?

Verken de natuur tijdens een cruise Albanië

Ontdekt u liever het natuurschoon tijdens een cruise Albanië? Ga dan vanuit de cruisehaven op excursie naar Syri i Kaltër: ‘het blauwe oog’. Bewonder dit karstverschijnsel van ongeveer 20 kilometer en neem de verschillende kleuren blauw van de zoetwaterbron in u op. Hier wordt helder mineraalwater van diep uit de aarde naar boven geperst! Neem even plaats op een steen en zie hoe het groen van de bomen feilloos overgaat in de kleurschakeringen van het intense blauwgroene water. Of ontdekt u liever Butrint, een oude Griekse stad uit de Hellenistische periode? De ruïnes liggen tussen de bomen, en in de lente en zomer vindt u hier groene natuur tussen de eeuwenoude stenen. Wandel tussen de opgravingen door en neem plaats op de stadsmuur voor een prachtig uitzicht over de bergen en het lokale meer met vissers! En na al deze bezienswaardigheden? Dan stapt u weer op het luxe cruiseschip van Kras. Door de vele faciliteiten ervaart u wat echte luxe inhoudt. Dit maakt uw cruise Albanië compleet!

Verfijn uw keuze
3 Cruises
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Vaargebied
Soort vakantie
Soort Cruise
Rederij
Schip
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Aantal sterren
Budget p.p.
Vervoersoort

Een moment geduld a.u.b.

8,0
4 beoordelingen Cruises Albanië door reizigers van Kras