Met zijn hagelwitte stranden, wuivende palmbomen en vele tropische eilandjes is de Bahama's een paradijs op aarde. Deze eilandengroep in de Caribische Zee wordt vaak aangedaan tijdens een cruisereis door de Caribbean. Gedurende een cruise Bahama's kunt u op een van de eilanden luieren onder een palmboom of de kleurrijke onderwaterwereld verkennen met een snorkel. Koralen, roggen, dolfijnen en anemoonvissen vormen het kleurrijke onderwaterdecor.

Op cruise naar de Bahama's

Tropische eilandjes met parelwitte zandstranden en wuivende palmbomen. En een azuurblauwe zee met kleurrijke koralen en tropische vissen. Dat is de Bahama's in een notendop. Deze eilandengroep ligt in de Caribische Zee net onder de Amerikaanse staat Florida. Veel cruiseschepen vertrekken dan ook vanuit Miami om vervolgens naar de Bahama's te varen. Wist u dat veel cruiserederijen een eigen eiland bezitten op de Bahama's? Zo kunt u tijdens een cruise Bahama's in alle privacy genieten van eilandjes als Cococay en Great Stirrup Cay. Eenmaal aangekomen op een van de eilanden van de Bahama's kunt u luieren op een van de heerlijke stranden.

Snorkelen rond de tropische Bahama's

Een duik nemen in de Caribische Zee is tijdens een cruise Bahama's bijna onmisbaar. Het zeewater rondom de Bahama's is kraakhelder en kent een aangename temperatuur. De perfecte omstandigheden dus om te gaan snorkelen en de kleurrijke onderwaterwereld te bewonderen! Rond de eilanden van de Bahama's zwemmen roggen, schildpadden, zeepaardjes en anemoonvisjes. In iets dieper water maken acrobatische dolfijnen en haaien de dienst uit. De laatstgenoemde vissen kunt u tijdens een boottocht met een glasbodemboot bezichtigen. Wist u dat u in de Bahama's zelfs kunt zwemmen met biggetjes op het eiland Big Major Spot? De wilde zwijnen die hier leven zoeken regelmatig verkoeling in lichtblauwe Caribische Zee. Een unieke ervaring!

Pirates of the Bahama's

Tijdens een cruise Bahama's kunt u niet om de hoofdstad Nassau heen. Vele cruiseschepen leggen aan in de haven van deze stad op het eiland New Providence. De pastelkleurige huizen die in Nassau staan, zijn typisch voor het Caribisch gebied. Deze gebouwen zullen het dan ook goed doen op foto's in uw vakantiealbum. Nu u in Nassau bent kunt u ook meteen een bezoek brengen aan het Pirates of Nassau museum. Ooglapjes, houten benen en papegaaien op hun schouders: piraten worden tegenwoordig in films romantisch afgebeeld. In dit piratenmuseum ontdekt u snel of dit beeld realistisch is en maakt u kennis met de meest indrukwekkende piratenverhalen.  

Verfijn uw keuze
18 Cruises
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Vaargebied
Soort vakantie
Soort Cruise
Rederij
Schip
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Aantal sterren
Budget p.p.
Vervoersoort

Een moment geduld a.u.b.

Cruise Caribbean, Colombia en door het Panamakanaal
Cruise Caribbean, Colombia en door het Panamakanaal
per Zuiderdam
  • Inclusief vliegreis, transfers en 3 hotelovernachtingen
  • Cruise vanuit Fort Lauderdale
  • o.a. Aruba, Cartagena en Panamakanaal
  • 16 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum16-03-2020
Reisduur16 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 25.00 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf2179
LG
Fly-drive Florida en Westelijke Caribbean Cruise
Fly-drive Florida en Westelijke Caribbean Cruise
per MSC Armonia
  • Fly-drive met All-in autohuur (€ 0 eigen risico)
  • Cruise op basis van volpension per MSC Armonia
  • Perfecte combinatie van steden, stranden, pretparken en relaxen aan boord
  • 20 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum02-01-2020
Reisduur20 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 25.00 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf2092
LGK
8,8
18 beoordelingen Cruises Bahamas door reizigers van Kras