Cruise Brazilië - Per luxe cruiseschip naar Zuid-Amerika

Cruisen langs de Copacabana en het Amazonegebied

Tijdens een cruise Brazilië kunt u in alle luxe langs wereldberoemde plekken varen. Zo kunt u vanuit het zwembad op het bovendek het Christusbeeld in Rio de Janeiro in al zijn glorie bewonderen. En vergeet ook het wereldberoemde Copacabana strand niet. Maar Brazilië is meer dan alleen strand en carnaval. Met het luxe cruiseschip kunt u het Amazonegebied met eigen ogen ontdekken en papegaaien en krokodillen spotten.

De Atlantische Oceaan oversteken naar Brazilië

Als er een land is met vele beroemde plaatjes dan is het Brazilië wel. Gouden stranden, het iconische Christusbeeld en machtige regenwouden bepalen de sfeer in dit land in Zuid-Amerika. Om over het zomerse carnaval in februari nog maar te zwijgen. Wie van alle bezienswaardigheden iets mee wil krijgen, kan een cruise Brazilië bij Kras boeken. Per luxe cruiseschip steekt u vanuit Europa de Atlantische Oceaan over om in Rio de Janeiro de Copacabana te bezoeken. Dit wereldberoemde strand is maar liefst 4 kilometer lang en staat bekend om zijn bruisende activiteiten. Voetbal, beachvolleybal en hardlopen zijn maar een paar sporten die op het witte zand van de Copacabana te beoefenen zijn. En meestal wordt dat gedaan in de meest felgekleurde badkleding. U zult uw ogen uitkijken tijdens deze cruisevakantie!

Bezienswaardigheden van Rio de Janeiro

Niet alleen de wereldberoemde stranden zijn het ontdekken waar in Rio de Janeiro. Zo kunt u tijdens een cruise Brazilië bijna niet om het Christusbeeld heen. Vanaf het zwembad op het luxe schip kunt u dit 38 meter hoge beeld dan ook in al zijn glorie bewonderen. Of pak na aankomst in de haven van Rio de Janeiro de Corcovado Rack Railway om dit symbool van de stad van dicht bij te bekijken. Wie de benen wil strekken tijdens een stadswandeling door Rio de Janeiro moet in de wijk Lapa zijn. Een koloniaal aquaduct, groene parken, gezellige terrasjes én de kleurrijke 'Escadaria Selarón' zijn hier te vinden. Deze trap is versierd met tegeltjes van over de hele wereld. Als u goed kijkt kunt u misschien een tegel met de afbeelding van Prinses Beatrix ontdekken.

Cruisereis door het Amazonegebied

Altijd al eens het Amazonewoud in willen trekken? Deze ongerepte jungle spreekt tot de verbeelding vanwege de traditionele vissersdorpen, het kleurrijke dierenrijk en de Amazone-rivier die zich een weg baant door de tropische vegetatie. Tijdens een cruise Brazilië kunt u de Amazone verkennen vanaf het luxe 4 sterren cruiseschip van rederij Cruise en Maritime Voyages. Neem plaats op het bovendek en hoor de papegaaien, brulapen en krokodillen om u heen ontwaken. Let goed op als u bij de stad Manaus komt. Hier kunt u de Encontro das Águas, oftewel 'de ontmoeting van de wateren', in volle glorie bewonderen. Op deze plek stroomt het zwarte water van de Rio Negro en het bruinwitte water van de Rio Solimões naast elkaar. Een uniek 'duo-penotti' effect dat u niet snel zult vergeten.

Verfijn uw keuze
4 Cruises
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Vaargebied
Soort vakantie
Soort Cruise
Rederij
Schip
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Aantal sterren
Budget p.p.
Vervoersoort

Een moment geduld a.u.b.

Cruise Brazilië, Amazone & Caribbean
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum09-01-2020
Reisduur43 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 25.00 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf3296
L
8,0
erg goed1 beoordeling
Kaart
Bekijk reis
8,0
1 beoordelingen Cruises Brazilië door reizigers van Kras