Witte zandstranden, wuivende palmbomen en de azuurblauwe Caribische zee; welkom op Tortola! Tijdens een cruise naar de Britse Maagdeneilanden stapt u aan wal in de hoofdstad Road Town. Hier komen koloniale gebouwen en botanische tuinen samen op het perfecte Caribische decor te creëren. Neem ook uw snorkelbril mee naar het Smuggler's Cove strand of wandel naar het letterlijke hoogtepunt van het eiland: Sage Mountain.

Caribische charme in Road Town

In de helderblauwe Caribische Zee liggen de Britse Maagdeneilanden. Wuivende palmbomen, maagdelijk witte zandstranden en de azuurblauwe zee komen samen om een tropisch paradijs te vormen. Tijdens een cruise naar de Britse Maagdeneilanden met Kras stapt u aan wal op het grootste eiland Tortola. Hier verwelkomt Road Town u met zijn Caribische charme. De hoofdstad omringt de haven als een amfitheater; de kleurrijke gebouwen bekleden de hellingen en verdwijnen langzaam in de bossen. In de winkeltjes zoekt u naar een bijzondere souvenir om mee terug te nemen naar het luxe cruiseschip van de Norwegian Cruise Line. En op het Sir Olva Georges Plaza bewondert u de fleurige koloniale gebouwen. Strek ook de benen in de botanische tuinen van Road Town tijdens een cruise naar de Britse Maagdeneilanden. Omhelst door bloeiende struiken, tropische vegetatie en klaterende watervallen komt u volledig tot rust.

Cruises naar natuurparadijs Tortola

Op zoek naar meer Caribisch natuurlijk schoon tijdens een cruise naar de Britse Maagdeneilanden? Maak dan een excursie naar Sage Mountain National Park. De wandelpaden banen een weg door het tropische regenwoud met als letterlijk hoogtepunt Sage Mountain. Vanaf hier kijkt u uit over Tortola en de omliggende eilanden. Dat is nog eens een uitzicht! Voor een sereen dagje strand legt u uw handdoek neer op een van de mooiste stranden van Tortola: Smuggler's Cove. Dit afgelegen strand in het zuidwesten van het eiland is maagdelijk wit, terwijl de aanliggende Caribische Zee kristalhelder is. Vergeet dus niet uw snorkelbril mee te nemen tijdens een cruise naar de Britse Maagdeneilanden! Wanneer gaat u met Kras op cruisevakantie naar dit exotische natuurparadijs?

Verfijn uw keuze
3 Cruises
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Vaargebied
Soort vakantie
Soort Cruise
Rederij
Schip
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Aantal sterren
Budget p.p.
Vervoersoort

Een moment geduld a.u.b.